Myytävät asunnot Hyvinkää

Uudenmaan maakunnassa sijaitseva Hyvinkää tunnetaan rautatiekaupunkina ja siellä sijaitseekin suomen Rautatiemuseo. Hyvät yhteydet ovatkin Hyvinkään valttikortti, lähikaupunkeihin pääsee nopeasti.

Kaunista luontoa ei Hyvinkäältä kuitenkaan puutu, kaupungista löytyy lukuisia järviä, erä- ja retkeilymahdollisuuksia sekä kesäiset miljöökohteet. 46 000 asukkaan kaupungissa on jopa 15 luonnonsuojelualuetta ja siellä on kansainvälisesti tärkeitä lintukohteita. Hyvinkää on myös tunnettu lukuisista puistoistaan ja viheralueistaan.

Löydät kaikki tarjolla olevat kodit tämän tietosivun alareunasta, myytävät asunnot Hyvinkää -osiosta. 

 

Aktiviteetteja koko perheelle

Hyvinkäällä riittää tekemistä ja harrastusmahdollisuudet ovat kattavat. Golfin ystävillä on kaksi golf-keskusta joista valita. Ulkoilmaihmisille Hyvinkään kauneinta luontoa tarjoaa Sveitsin puisto, joka retkeilymahdollisuuksien lisäksi sisältää mm. jääliikuntakeskuksen, ratsastusta, uimalan ja tenniskenttiä. Muihin luontoalueisiin lukeutuu muun muassa Kytäjä-Usmi erämaa. Eräretkelle on myös mahdollista saada luonto-opastusta. Pyöräilijöille Hyvinkää on paratiisi sillä pyöräilyreitit ovat erittäin hyvät. Perheen pienimmille ja miksei isommillekin löytyy sisäleikkipuisto Villen Viidakko, jossa on tarjolla hauskaa ja vauhdikasta puuhaa.

Muihin Hyvinkään helmiin sisältyy esimerkiksi Aarno Ruusuvuoren suunnittelema Hyvinkään kirkko, joka on kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Promenadigalleriassa voi myös pistäytyä katselemassa näyttelyitä ja valtavia höyryjunia saa ihastella Rautatiemuseossa.

Kulttuuritarjontaa Hyvinkäällä riittää myös ympäri vuoden. Musiikkitapahtuma Willatehtaan Woodstock on vuosittainen kesäkuinen ulkoilmakonsertti, elokuussa taas juhlitaan Olutfestareilla. Talvisiin tapahtumiin kuuluu Hyvinkään Joulu ja Loppiaistapahtuma. Ja jos shoppailu kiinnostaa, Hyvinkäältä löytyy myös kauppakeskus Willa, joka on Suomen 6. suurin kauppakeskus. 120 liikettä löytyy keskeltä kaupunkia.

Näihin ja moniin muihin aktiviteetteihin voit tutustua kaupungin omalla matkailusivustolla.

 

Myytävät tontit Hyvinkäällä

Hyvinkäällä yhdistyy maalaiskylän hiljaisuus ja kaupungin hyörinä. Siksi kaupunki onkin myös oman kodin rakentamiseen erittäin sopiva. Katso kaikki myytävät tontit täältä.

 

Hyvinkään asuinalueet

 Asumismuotoja löytyy monenlaiseen tarpeeseen ja kaupunki on lapsiperheille idyllinen. Hyvinkäältä pääsee helposti moneenkin kaupunkiin, se on vain 55 km päässä Helsingistä, 50 km päässä Hämeenlinnasta ja 170 km Turusta. 

Hyvinkään naapurikuntia ovat Riihimäki, Hausjärvi, MäntsäläTuusula ja Nurmijärvi sekä Vihti. Kaupunginosia ovat mm. Sveitsi, Vieremä, TanssikallioMartti ja Kirjavatolppa.

 

Myytävät asunnot Hyvinkää-> Katso tästä kaikki avoimet kohteet