Vihdin Kirkonkylä

Vihdin kirkonkylä on idyllinen ja lämminhenkinen osa Vihtiä. Pyhän Birgitan kirkon rauniot ja vanhat rakennukset kylänraitilla sekä Kirkkojärven ranta-alue tuovat oman osansa kirkonkylän viihtyvyyteen. Hyvät liikuntamahdollisuudet kannustavat vaikka minkälaisiin harrastuksiin ja pienen matkan päässä pääsee vaikkapa golffaamaan ja talvella laskettelemaan. Päivittäiset palvelut löytyvät ihan ympärilleen katsomalla ja myös erikoisliikkeitä löytyy moneen makuun. Onnikan kyydissä pääsee helposti pääkaupunkiseudulle ja muihin lähikuntiin. Pienemmälle väelle löytyy hyvät koulumahdollisuudet. Vihdin kirkonkylässä asuu n. 4400 ihmistä. Paljon lapsiperheitä ja työikäisiä. Iloisia ja lempeitä kasvoja näkee päivittäin kylänraitilla.

Haastattelu

Juuso Lyytikäinen, uus-Vihtiläinen

Me tultiin kotiin!

Elämän paras päätös oli muuttaa Vihdin kirkonkylään heinäkuussa 2014 ja täällä on kiva asua. Luonnon keskellä, mutta kuitenkin lähellä pääkaupunkiseutua. Uusina vihtiläisinä saimme huomata miten lämpimästi meidät on otettu vastaan ja miten lapsemme (12 v. poika) hyväksyttiin heti kaveripiiriin ja uuteen kouluun Pappilanpellon ala-asteelle.

Vihti on tunnettu monista mahdollisuuksista harrastaa liikuntaa sekä tutustua alueen historiaan - oma esi-isänikin on täältä. Hyvät palvelut löytyvät heti kulman takaa Kirkonkylän keskustasta. Vihdin Kirkonkylässä olet kotona.