Kodin Tarina® Välittäjäksi meidän tiimiin?

Suvereeni myyjä, keskustelija, kuvaaja, kirjoittaja, elämää suurempi persoona?

Miksi töihin SKV:lle?

Työsi SKV:n Kodin Tarina® -välittäjänä tulee olemaan erilaista! Kyllä. Edelleen luottamus, ammattitaito, ahkeruus ja rohkeus ovat tärkeitä. Mutta. Kodin Tarina® antaa sinulle mahdollisuuden tuoda luovat kykysi esiin! Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitasi luomaan laadukkaita Kodin Tarinoita®.

SIKSI MEILLE OIKEA KANDIDAATTI:

USKOO

✓ kodin ostaminen on tunnepäätös ✓ hyvä tarina myy: tarinankerronnalla on keskeinen rooli asuntokaupassa ✓ se, miltä koti näyttää digissä, on täysin keskeistä ✓ se, miten koti markkinoidaan somessa, on tärkeää ✓ myyjä tuntee kotinsa paremmin kuin kukaan muu

HALUAA

✓ tehdä välitystyötä uudella, luovemmalla tavalla ✓ oppia, miten laaditaan laadukas tarina valokuvauksen, stailauksen ja tarinankerronnan ammattilaisten avulla ✓ kehittyä ymmärtämään nyt ja tulevaisuudessa, miten digitaalisuutta hyödynnetään tarinan esittämisessä ja sen markkinoinnissa ✓ tukea asiakasta sen laadukkaimman tarinan luomisessa ✓ tuottaa asiakkaille asuntokaupasta uudenlainen kokemus

SKV Akatemia

SKV - voimakkaasti sitoutunut kehittämään sinua yksilönä. Viisauden ja kokemuksen jakoa sisältä ja ulkopuolelta. Opi ja innosta muita!

Lue lisää

TulokasOhjelma

SKV - tulokkaasta tähti niin pian kuin mahdollista. Perehtymiseen osallistuu iso joukkue. Tulokkaille omia koulutuksia ja huolenpitoa konkareilta.

Lue lisää

Meillä asiakkaiden suosittelut seuraavat sinua - minne urasi sinut viekin

Arvostamme yksilöä.

Siksi meistä on reilua, että suosittelut seuraavat sinua, vaikka meiltä lähtisitkin.

 

Tuleva työpisteesi

Ammattitaidolla, autolla, asiakasta kunnioittavalla sekä rohkealla asenteella pääsee meillä jo pitkälle