Kiinteistönvälittäjä Lahteen

Avoimet työpaikat

SKV Kiinteistönvälitys Oy on voimakkaassa uudistumisvaiheessa oleva, yksi Suomen tunnetuimmista asunnonvälitysyrityksistä. Toimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun ja vahvaan paikalliseen asiantuntemukseen. SKV on osa Realia –konsernia.

Toimintamme laajentuessa haemme
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ
Lahteen
 
Oletko innostunut ja sinnikäs myynnin ammattilainen? Olet kokenut ja rohkea sekä haluat kokeilla jotakin uutta?  Nyt siihen on mahdollisuus: SKV Kiinteistönvälitys on tuonut alalle kokonaan uuden palvelun Kodin Tarinan®. Kodin Tarina antaa myyjälle mahdollisuuden kertoa itse kodista kuvin, tekstein tai videolla.
Kodin Tarina on saanut erittäin hyvän vastaanoton asiakkailtamme ja se tuo lisäpotkua asunnon myyntiin. Kodin Tarina nopeuttaa asunnon myyntiä ja niitä onkin tehty jo yli 1200 kpl.
Tarjoamme työpaikan uudistuvassa SKV:ssä, luotettavan brändin palveluksessa. Ison konsernin toimintamallit, kuten koulutus- ja henkilöstöedut auttavat Sinua onnistumaan työssäsi.
 
Kiinnostuitko? Soita jo tänään; lisätietoja antaa Myyntijohtaja Jorma Salonen p. 0400 612 521. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 28.2.2017 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d1441b58.
Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.