Kiinteistönvälittäjä/ myyntineuvottelija, Järvenpää

Avoimet työpaikat

SKV Kiinteistönvälitys Oy on voimakkaassa uudistumisvaiheessa oleva, yksi Suomen tunnetuimmista asunnonvälitysyrityksistä. Toimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun ja vahvaan paikalliseen asiantuntemukseen. SKV on osa Realia –konsernia. Tutustu meihin www.skv.fi.

 

Etsimme Järvenpäähän

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ / MYYNTINEUVOTTELIJAA

Olet innostunut ja sinnikäs myynnin ammattilainen. Olet kokenut ja rohkea sekä haluat kokeilla jotakin uutta. Asiakaspalveluhenkisyys, tehokkuus ja kyky käyttää nykyaikaisia työvälineitä hyödyksi on sinulle itsestäänselvyys. Luonteenlaatusi on sosiaalinen, aktiivinen ja joustava, joten tulet hienosti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme LKV-tutkintoa, mutta se ei ole välttämätön. Olemme valmiita kouluttamaan Sinut LKV:ksi, mikäli haluat.

Tarjoamme työpaikan uudistuvassa ja vakavaraisessa valtakunnallisessa yrityksessä, luotettavan brändin palveluksessa. Ison konsernin toimintamallit, kuten koulutus- ja henkilöstöedut auttavat Sinua onnistumaan työssäsi.

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa myyntijohtaja Erno Pelli puh. 040 630 2442. Hae tehtävää 30.6.2017 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7e46d0d8. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

 

Tervetuloa rakentamaan menestystarinasi SKV Kiinteistönvälityksessä!