Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija Lohjalle

Avoimet työpaikat

Etsimme Lohjalle

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ / MYYNTINEUVOTTELIJAA

Olet innostunut ja sinnikäs myynnin ammattilainen. Olet kokenut ja rohkea sekä haluat kokeilla jotakin uutta.  Asiakaspalveluhenkisyys, tehokkuus ja kyky käyttää nykyaikaisia työvälineitä hyödyksi on sinulle itsestäänselvyys. Luonteenlaatusi on sosiaalinen, aktiivinen ja joustava, joten tulet hienosti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme LKV-tutkintoa, mutta se ei ole välttämätön. Olemme valmiita kouluttamaan Sinut LKV:ksi, mikäli haluat.

Tarjoamme työpaikan uudistuvassa ja vakavaraisessa valtakunnallisessa yrityksessä, luotettavan brändin palveluksessa. Ison konsernin toimintamallit, kuten koulutus- ja henkilöstöedut auttavat Sinua onnistumaan työssäsi. SKV Kiinteistönvälitys hoitaa joka viidennen Lohjan asuntokaupoista. 

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa kenttäjohtaja Marko Vierto puh. 040 578 9003. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 19.2.2017 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bc606b0e. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

Tervetuloa rakentamaan menestystarinasi SKV Kiinteistönvälityksessä!