Kiinteistönvälittäjiä / myyntineuvottelijoita Pääkaupunkiseudulle

Avoimet työpaikat


Toimintamme laajentuessa haemme Pääkaupunkiseudulle

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ/MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Oletko innostunut ja sinnikäs myynnin ammattilainen? Olet kokenut ja rohkea sekä haluat kokeilla jotakin uutta?  Nyt siihen on mahdollisuus: SKV Kiinteistönvälitys on tuonut alalle kokonaan uuden palvelun Kodin Tarinan®. Kodin Tarina antaa myyjälle mahdollisuuden kertoa itse kodista kuvin, tekstein tai videolla.

Kodin Tarina on saanut erittäin hyvän vastaanoton asiakkailtamme ja se tuo lisäpotkua asunnon myyntiin. Kodin Tarina nopeuttaa asunnon myyntiä ja niitä onkin tehty jo yli 1200 kpl.

Tarjoamme työpaikan uudistuvassa SKV:ssä, luotettavan brändin palveluksessa. Ison konsernin toimintamallit, kuten koulutus- ja henkilöstöedut auttavat Sinua onnistumaan työssäsi. Espoon toimipisteemme sijaitsevat Iso Omenassa ja Lippulaivassa Nordean tiloissa. Sijaintimme pankin tiloissa mahdollistaa asiakkaiden entistä paremman palvelemisen. Helsingissä toimimme keskeisellä paikalla Töölössä Museokadulla sekä viidessä Nordean toimipisteessämme.

Kiinnostuitko? Soita jo tänään myyntijohtaja Satu Hynniselle p. 040 773 7362. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 31.1.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?8caa1caf. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.