› Toimisto › Kiinteistönvälitys Jyväskylä Torikulma

Kiinteistönvälitys Jyväskylä Torikulma

Etsitkö luotettavaa kumppania asuntokauppasi hoitajaksi? SKV kiinteistönvälitys Jyväskylä tarjoaa iloista, luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua asuntoasioissa aivan Jyväskylän ytimessä. Välitämme asiakkaan tyytyväisyydestä ja emmekä pelkää haasteita. Tietotaito, monipuolinen koulutus, osaaminen ja vankka kokemus alalta takaavat sinulle parhaan lopputuloksen asuntokaupoissa. Tehokas myyntitiimimme Jyväskylässä on palkittu viitenä vuotena peräkkäin Suomen SKV:n parhaana toimistona. Tehokkuus, Taito ja Tyyli yhdistyvät tämän tiimin tekemisessä. Toimialueemme on Jyväskylän seutu sisältäen Muuramen, Laukaan ja monet muut ympäryskunnat. Tule rohkeasti käymään toimistollamme osoitteeseen Asemakatu 12 tai soita meille!

Asemakatu 12, 40100 Jyväskylä - 010 228 4400
Toimistomme on avoinna ma-pe 9.00-17.00

Ota yhteyttä

Myymässä asuntoa? Ostamassa asuntoa tai jokin muu asia mielessä? Ota meihin yhteyttä!

 

Tee oma ostotoimeksianto

Jos sinulle sopivaa asuntoa ei löydy markkinoilta, voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon. Tällön voimme etsiä sinulle sopivaa asuntoa tehokkaasti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamastasi taloyhtiöstä. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan asuntoja - myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla.

Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin asuntoihin ensimmmäisenä. Jos päätät ostaa asunnon, maksat ostotoimeksiantopalkkion, joka on 4% + alv. 24% = 4,96% asunnon hinnasta. Asunnon myyjälle ei tällöin tule kuluja asunnon myymisestä.

Tee oma ostotoimeksianto

Toimistomme ostotoimeksiannot

ASIAKKAANI ETSII

 

Keskustan läheisyydestä 4-5 h (> 90m² ) kerrostalo / rivitaloasuntoa, jossa yhtiön isoimmat remontit tehtynä / käynnissä.

 

Yhteydenotot:
Heini Isotalo
p. 040 485 6932
heini.isotalo@skv.fi

Ota yhteyttä välittäjään

Nordea Jyväskylä

Kuvaus

Paikallinen Nordea palveluksessasi. Olemme asiantuntijoita Jyväskylässä ja vähän laajemminkin. Ota rohkeasti yhteyttä! Kassapalvelut Neuvontapalvelut Valuutan vaihto Tallelokero Raha-automaatti Kolikkopiste Laskunmaksuautomaatti

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä Avoinna ma-pe klo 8-21, la klo 10-16. Ajanvaraus numerosta 0200 3000, joka palvelee 24/7.

Yhteyshenkilöt

Lainalaskuri

Paikallisuutiset

Kuvaus

Keskisuomalainen - uutiset
Keskisuomalainen - uutiset
Lue lisää
Gradiaan 360 lehtorin ja opinto-ohjaajan virkaa
Gradiaan 360 lehtorin ja opinto-ohjaajan virkaa
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia muuttaa valtaosan päätoimisten tuntiopettajien virkasuhteen lehtoreiksi. Gradian hallitus käsittelee ensi viikolla 360 viran perustamista, niistä 229 on lehtorin virkoja ja 21 kokoaikaisen opinto-ohjaajan virkoja. Palvelussuhteiden määrä ei muutoksessa lisäänny.Virkasuhteiden...
Lue lisää
Keski-Suomen eduskuntavaaliehdokkaiden nimiä alkaa tippua lähiviikkoina
Keski-Suomen eduskuntavaaliehdokkaiden nimiä alkaa tippua lähiviikkoina
Pian alkaa selvitä, keitä Keski-Suomessa asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa. Useissa puolueissa ehdokkuuksia käsitellään syyskuun aikana. Vaalit järjestetään ensi vuoden huhtikuussa.Pisimmällä ehdokasasettelussa ollaan perussuomalaisissa, jossa 14 ehdokkaasta on nimetty jo viisi. Ehdolle asettuvat Teuvo...
Lue lisää
Keskisuomalainen - Kotipeili
Keskisuomalainen - Kotipeili
Lue lisää
Vaaseissa on nyt värejä
Vaaseissa on nyt värejä
Kevään ja kesän juhlasesonki nostaa esiin maljakot. Tämän vuoden trendimaljakot ovat värillistä lasia, kertovat kukkakauppiaat Tea Pulkkinen ja Satu Hellström. Muodoissa ja pinnoissa on usein jotain tavallisesta poikkeavaa, esimerkiksi epäsymmetrisyyttä, kuvioita tai röpelöä. Väreissä vaihtelevat vihreän,...
Lue lisää
Valitse parvekekasvit valoisuuden mukaan
Valitse parvekekasvit valoisuuden mukaan
Vihersisustus Valitse parvekekasvit valoisuuden mukaan, muistuttaa Puutarhaliitto. Pohjois- ja itäparvekkeella menestyvät ahkeraliisat, orvokit, verenpisarat (kuvassa), hortensiat, begoniat, monet koristeelliset perennat ja heinät. Myös havut sopivat parvekkeille. Parvekkeen varjoisalle puolelle voi...
Lue lisää

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/