› Toimisto › Kokkola

Kokkola

Ammattitaitoiset, kokeneet ja aktiiviset asiantuntijat palveluksessasi kaikissa asuntoasioissa. Tilaa meiltä maksuton arviokäynti tai tule keskustelemaan kanssamme toimistollemme. Kauttamme myös liiketilojen välitys sekä vuokravälitys. Meiltä saat myös kirjalliset arviokirjat sekä kauppakirjojen laadinta kiinteistöistä ja huoneistoista. Toimialueemme Kokkola ympäristöineen. Palvelemme Sinua henkilökohtaisesti toimistollamme Rantakadulla arkipäivisin. Muina aikoina tavoitat meidät puhelimitse. Ota yhteyttä, koti on meille sydämen asia. Vi betjänar Er även på svenska.

Rantakatu 14, 67100 Kokkola - 010 228 4820
Toimistomme on avoinna ma-pe klo 10.00-16.30

Ota yhteyttä

Myymässä asuntoa? Ostamassa asuntoa tai jokin muu asia mielessä? Ota meihin yhteyttä!

 

Tee oma ostotoimeksianto

Jos sinulle sopivaa asuntoa ei löydy markkinoilta, voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon. Tällön voimme etsiä sinulle sopivaa asuntoa tehokkaasti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamastasi taloyhtiöstä. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan asuntoja - myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla.

Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin asuntoihin ensimmmäisenä. Jos päätät ostaa asunnon, maksat ostotoimeksiantopalkkion, joka on 4% + alv. 24% = 4,96% asunnon hinnasta. Asunnon myyjälle ei tällöin tule kuluja asunnon myymisestä.

Tee oma ostotoimeksianto

Nordea Kokkola

Kuvaus

Kassapalvelut vain maanantaisin ja perjantaisin. Nordean asiakaspalvelun numero 0200 3000

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Kokkola Rantakatu 14, 67100 Kokkola ma-pe 10-16.30

Yhteyshenkilöt

Lainalaskuri

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.

Omega-Keittiöt

Omega-Keittiöt, suomalainen yli kaksikymmentä vuotta toiminut yritys, joka valmistaa kaikkia kodin kiintokalusteita. Laatu ja kokemus samassa paketissa.

Omega-Keittiöt:  

Keittiöt toiveittesi mukaan. Ammattitaitoiset sunnittelijamme hoitavat kaikki mittausta myöten. Saat kotiisi juuri oman näköisesi keittiön. Parhailla materiaaleilla ja toimivilla mekanismeilla.

Omega-Remontti:

Teemme remonttisi avaimet käteen (tai suppeammin, jos haluat itse tehdä osan). Kauttamme kaikki remonttityöt aina putki- ja sähkötöitä myöten. Tapetoinnit,  maalaukset, lattiapinnoitukset, sisäkaton uusinnat.

Omega-Liukuovet:

Liukuovet tehdään myös mittojen mukaan. Jämerällä alumiinikehällä.

Omega-Säilytys:  

Komerot, korit, vaatehuone ratkaisut. Vaatteet ja tarvikkeet aina helposti saatavilla.

Omega-Kylpyhuone:  

Kylpyhuoneen ja WC:n kalusteet tehdään tilaustyönä. Näin asiakas saa juuri sopivat ja toimivat kalusteet monesti niin ahtaisiinkin tiloihin.

OMEGA-HOME ONNELLINEN KOTI.