› Toimisto › Nivala

Nivala

Osta, myy tai vuokraa – ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijat ovat palveluksessasi kaikissa asuntoasioissa. Toimialueemme on Nivala ympäristökuntineen. Hoidamme myös vapaa-ajan asuntojen välitystä. Palvelemme Haapajärven Nordeassa tiistaisin pankin aukioloaikana. Soita tai tule käymään, meille koti on sydämen asia!

Kalliontie 30, 85500 Nivala - 010 228 5120
Toimistomme on avoinna ma-pe klo 9.00-16.30

Ota yhteyttä

Myymässä asuntoa? Ostamassa asuntoa tai jokin muu asia mielessä? Ota meihin yhteyttä!

 

Tee oma ostotoimeksianto

Jos sinulle sopivaa asuntoa ei löydy markkinoilta, voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon. Tällön voimme etsiä sinulle sopivaa asuntoa tehokkaasti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamastasi taloyhtiöstä. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan asuntoja - myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla.

Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin asuntoihin ensimmmäisenä. Jos päätät ostaa asunnon, maksat ostotoimeksiantopalkkion, joka on 4% + alv. 24% = 4,96% asunnon hinnasta. Asunnon myyjälle ei tällöin tule kuluja asunnon myymisestä.

Tee oma ostotoimeksianto

Nordea Nivala

Kuvaus

Ei kuvausta

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Nivala Kalliontie 26, 85500 Nivala ma-pe klo 09.30 - 16.15

Yhteyshenkilöt

Terttu Leipälä Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 685 terttu.leipala@nordea.fi

Anne Määttälä Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 912 anne.maattala@nordea.fi

Lainalaskuri

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.

Omega-Keittiöt

Omega-Keittiöt, suomalainen yli kaksikymmentä vuotta toiminut yritys, joka valmistaa kaikkia kodin kiintokalusteita. Laatu ja kokemus samassa paketissa.

Omega-Keittiöt:  

Keittiöt toiveittesi mukaan. Ammattitaitoiset sunnittelijamme hoitavat kaikki mittausta myöten. Saat kotiisi juuri oman näköisesi keittiön. Parhailla materiaaleilla ja toimivilla mekanismeilla.

Omega-Remontti:

Teemme remonttisi avaimet käteen (tai suppeammin, jos haluat itse tehdä osan). Kauttamme kaikki remonttityöt aina putki- ja sähkötöitä myöten. Tapetoinnit,  maalaukset, lattiapinnoitukset, sisäkaton uusinnat.

Omega-Liukuovet:

Liukuovet tehdään myös mittojen mukaan. Jämerällä alumiinikehällä.

Omega-Säilytys:  

Komerot, korit, vaatehuone ratkaisut. Vaatteet ja tarvikkeet aina helposti saatavilla.

Omega-Kylpyhuone:  

Kylpyhuoneen ja WC:n kalusteet tehdään tilaustyönä. Näin asiakas saa juuri sopivat ja toimivat kalusteet monesti niin ahtaisiinkin tiloihin.

OMEGA-HOME ONNELLINEN KOTI.

Toimisto palvelee

Katso toimistomme palvelemien alueiden paikallisrikasteet ja lue lisää kotialueestasi!