Kerrostalohuoneisto 2h,k,kph,p 57 m²
Aittapellonkatu 4, Lahti (Tonttila)

Myyntihinta: 71 368,29 € Velaton hinta: 72 000,00 €

Hyväkuntoinen, muuttovalmis v.2006 remontoitu kaksio. Hissitalon 2.krs luontonäkymin. Hyvä taloyhtiö omalla tontilla ja viihtyisä pihapiiri grillikatoksineen. Uimaranta, ulkoilumaastot ja lähikaupat lähellä sekä hyvät kulkuyhteydet keskustaan. Heti vapaa.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8101004
 • Osoite
  Aittapellonkatu 4, 15170 Lahti
 • Huone-erittely
  2h,k,kph,p
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  2h+k
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  57 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  2/7
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  On, länsi
 • Ikkunoiden suunta
  itä-länsi
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (2006), Pakastin (2006), Kaapistot (2006), Liesi, Liesituuletin (2006 rosteri), Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys
 • Lattiapäällyste
  laminaatti
 • Rakennusvuosi
  1982
 • Energialuokka
  D
 • Rakennusmateriaali
  Betoni
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Pesutupa, Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Väestönsuoja
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  ulkomaalaus -99,hissit -04,elementtien saumaus -07,palovaroittimet yl til -08,saunaosastot -09,lämmönvaihdin -10,vesikatto+kourut -11,26 kph remontoitu -09,piha- ja leikkialueen kunnostus -13,perustusten/sokkelin kosteuseristyksen uusiminen -13,lukkojärjestelmän uusiminen -15,grillikatos tehty -15
 • Päätetyt korjaukset
  -
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  kunnossapitotarveselvitys 5 v:julkisivu,parvekkeet,ikkunat ja ulko-ovet:kuntotutkimuksen suosittelemat toimenpiteet harkinnan mukaan.Huoneistojen märkätilat:korjaustoimet tarvittaessa.Yleiset tilat:huoltomaalausta,porraskäytävien tuulikaap/pesulan lattioiden korjaukset. Lämm.järjestelmän perussäätö ja patterivent uusim. iv-kanaviston nuohous,saunaos uusimine
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  6 281 m²
 • Hoitovastike
  219,00 €/kk
 • Rahoitusvastike
  7,88 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  226,88 €/kk
 • Myyntihinta
  71 368,29 €
 • Velaton hinta
  72 000,00 €

Kohde kartalla

Tonttila

Alueesta yleisesti

Tonttilan-Ristkarin alue muodostuu Tonttilan, Ala-Tonttilan ja Ristkarin lähiötyyppisistä kerrostaloalueista sekä alueen pohjoisosan pientaloalueista. Ristkarin-Ala-Tonttilan alue on Joutjokeen viettävää maastoa, jossa 1970-1980-lukujen kerrostalot on sijoitettu metsäiseen laaksoon. Ristkarin alue on rakennettu melko tehokkaasti, mutta Ala-Tonttilankadun varsilla on väljää lähiömäistä rakentamista metsän keskellä. Alueen pohjoispäässä on pientaloalue, jossa on sekä omakoti- että rivitaloja 1940-2000-luvuilta. Aluetta rajaa idässä Joutjoen vihervyöhyke. Alueelta löytyy alakoulu ja kauppamatkaa kertyy puolesta kilometristä runsaaseen kilometriin.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Villeco Oy

Kauttamme saatte energiatehokkaat lämmitys-, ilmanvaihto ja käyttövesijärjestelmät sekä luonnollisen kauniit ja puhtaat rakennusmateriaalit, jotka asennamme halutessanne avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta käyttöönottoon asti. Kun huolehdimme sekä LVI-asennuksista että sisäpinnoista, on kokonaisuus ehjä ja kaikki etenee järjestyksessä ilman, että asiakkaan tarvitsee huolehtia rajapinnoista. Putket ja kalusteet ovat yhtä siististi asennettuja kuin pinnat viimeisteltyjä. Työmme jäljen voit löytää mm. Deko, Koti&keittiö sekä Avotakka -lehdistä. Mikäli tarvitset myyntiä tai vuokrausta varten energiatodistuksen rakennukselle teemme sen nopeasti ja edullisesti.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Sisustusarkkitehtitoimisto MAIN interiors Oy

Tärkeintä meille on asiakkaan toiveet ja tarpeet. Teemme kaikki suunnitelmamme käyttäjälähtöisen suunnittelun
ehdoilla. Hyvin toteutettu sisustussuunnitelma on asiakkaan itsensä näköinen ja saa aikaiseksi toimivampia ja
viihtyisämpiä tiloja.

Sisustusarkkitehtitoimistomme pyrkii suunnitelmillaan työllistämään lähialueen toimijoita. Sisustuksiemme
päämateriaaleina toimivat mahdollisuuksien mukaan luonnolliset materiaalit ja kierrätysmateriaalit.
Tarkoituksenamme on edistää asiakkaiden tietoisuutta lähituotannon ja kestävän sisustuksen eduista.
Pyrimme myös tukemaan alkavia tuote- ja kalustemuotoilijoiden tunnettavuutta määrittelemällä heidän tuotteitaan
sisustuksiin.

Sisustusarkkitehtitoimisto MAIN interiors Oy http://www.main-interiors.fi/

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.

Lahden keittiökaluste Oy

Lahden keittiökaluste Oy toimittaa laadukkaita kotimaisia kalusteita kotiin ja julkisiin tiloihin. Monipuolisesta tarjonnasta löydämme asiakkaalle parhaimman ratkaisun oli sitten kyseessä uuden kodin rakentaminen.vanhan asunnon saneeraaminen tai keittiön päivitys esim. uusilla ovilla ja tasoilla.

Irto- ovia ja tasoja on mallistossamme kymmeniä. Valmistamme myös laatikoita ja toimitamme mekanismeja vanhoihin kalusteisiin, mikä lisää toimivuutta ja käyttömukavuutta. Kotimaiset kalusteet toimitetaan aina valmiiksi kasattuna ja asennusvalmiina. Kalusteita valmistetaan myös erikoismittoihin ja runkovärejä on tarjolla useita.

Toimitamme myös hieman edullisempia keittiökalusteita ja kodin muita kalusteita osina. Kalusteet on pakattu runkokohtaisiin pakkauksiin ja ovat helppoja kasata.

Mittaus käynti ja keittiön suunnittelu on meille palvelua ja maksuton.

Lahden keittiökaluste Oy http://www.lahdenkeittiokaluste.fi

Suomen Erikoistoimitilapalvelu Oy

Suomen Erikoistoimitilapalvelu - “Meille positiivisuus ei ole poikkeustila”

Suomen Erikoistoimitilapalvelu tuottaa laadukkaita toimitilapalveluita yrityksille ja kotitalouksille. Olemme erikoistuneet mm. saneerauksiin ja erikoispuhdistuksiin.

Tarinamme alkoi Keski-Suomesta vuonna 2003 ja nyt toimimme valtakunnallisesti itsenäisten franchising-yrittäjien kautta. Tavoitteenamme on kasvaa, muuttaa rakennusalan irvikuvaa positiivisempaan suuntaan ja luoda lisää työpaikkoja ympäri Suomea.

Toimintamme kulmakiviä ovat yrittäjyys, laatu ja osaaminen. Olemme luotettava ja joustava kumppani vaativiinkin kohteisiin. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita ja kehittyä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Arvomaailmamme koostuu:

 • Läpinäkyvyydestä
 • Avoimuudesta
 • Laadusta
 • Luotettavuudesta

Suomen Erikoistoimitilapalvelu Oy http://www.setp.fi