Minna Ruppa
Minna Ruppa Kiinteistönvälittäjä, LKV, MKT, KiAT

010 228 4071 050 578 0501

Kerrostalohuoneisto 2h,kk,kph,s,p. 52 m²
Rullakatu 18, Lahti (Pallas)

Myyntihinta: 165 280,20 € Velaton hinta: 168 000,00 € Esittely: 26.03.2017 klo 12:45 - 13:15

Arvostetulla alueella Rullakadulla muuttovalmis saunallinen kaksio. Läpitalon asunto valoisa asunto, huoneiston levyiseltä lasitetulta parvekkeelta Vesijärvinäkymät. Keittiö, pesutilat ja pinnat remontoitu 2002. Yhtiö hyvässä kunnossa, oma tontti, edullinen hoitovastike vain 2,90e/m2 ja isoja remontteja, mm.katto- ja käyttövesiputkiremontit tehty. Kunnossapitotarvesuunitelmassa seuraavalle viidelle vuodelle ei isoja remontteja luvassa. Asunto vapautuu heti uudelle omistajalle!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8101645
 • Osoite
  Rullakatu 18, 15900 Lahti
 • Huone-erittely
  2h,kk,kph,s,p.
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  2h+kk,sauna
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  52 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/3
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, pohjoinen, lasitettu huoneiston levyinen parveke Vesijärvimaisemin
 • Ikkunoiden suunta
  läpitalon pohjoinen-etelä
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi, Liesituuletin, Astianpesukone, keittiö remontoitu 2002
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Peilit, Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys, kylpyhuone ja sauna remontoitu 2002
 • Lattiapäällyste
  parketti
 • Rakennusvuosi
  1971-1972
 • Energialuokka
  D 2007
 • Rakennusmateriaali
  Betoni/tiili
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Kylmäsäilytystilat, Pesutupa, Mankeli, Ulkoiluvälinevarasto, Väestönsuoja (140 hlö)
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  talo 16 vesikate uusittu-15,parvekeovet sekä eteläseinien ja päätyjen ikkunat uusittu-14, Ekonor lämmönvahti -13, patteritermostaatit ja lämpöverkoston tasap. -10, käyttövesiputkisto uusittu ja lukitus uusittu-08,talo 18 vesikate uusittu-07,sokkelin kunnostus-05, pääty- ja takaseinien paneeleiden ja ikkunoiden kunnostus -04, parvekeremontti-02
 • Päätetyt korjaukset
  -
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  kunnossapitotarvesuunnitelmassa 17.5.2016 seuraavalle viidelle vuodelle ei remontteja suunnitteilla
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  8 269,6 m²
 • Hoitovastike
  150,80 €/kk
 • Rahoitusvastike
  114,40 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  265,20 €/kk
 • Myyntihinta
  165 280,20 €
 • Velaton hinta
  168 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Lahti

Kuvaus

Palvelemme Kauppakeskus Trion tiloissa ensimmäisessä kerroksessa. Meidät tavoittaa numerosta 010 228 4060.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Lahti Aleksanterinkatu 18, 15140 LAHTI ma-pe 10-16.30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Pallas

Alueesta yleisesti

Pallas on lähinnä kaupungin keskustaa sijaitseva Jalkarannan asuntoalue, joka sijaitsee Vesijärven upealla rantavyöhykkeellä Salpausselän pohjoisrinteellä. Pallaksen kerrostaloalue on syntynyt vanhan teollisuusalueen paikalle 1970-luvulla, jolloin Jalkarannantien ja rannan väliin on rakennettu asuinkerrostaloja. Pallakseen liittyvät Salpausselän pohjoisrinteeseen sijoittuvat vanhaa ja uutta omakoti- ja rivitaloasutusta sisältävät Pajurannan ja -rinteen alueet. Alueelle luonteenomainen piirre ovat järvinäkymät sekä yhteys Salpausselän ulkoilumaastoon. Alueen itäreunassa sijaitsee Myllysaaren purjehduspaviljonki satamineen. Etäisyys Tapanilan palveluihin on noin kilometri, alakoululle on matkaa noin kaksi kilometriä. Alue tukeutuu pääosin keskustan palveluihin.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Villeco Oy

Kauttamme saatte energiatehokkaat lämmitys-, ilmanvaihto ja käyttövesijärjestelmät sekä luonnollisen kauniit ja puhtaat rakennusmateriaalit, jotka asennamme halutessanne avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta käyttöönottoon asti. Kun huolehdimme sekä LVI-asennuksista että sisäpinnoista, on kokonaisuus ehjä ja kaikki etenee järjestyksessä ilman, että asiakkaan tarvitsee huolehtia rajapinnoista. Putket ja kalusteet ovat yhtä siististi asennettuja kuin pinnat viimeisteltyjä. Työmme jäljen voit löytää mm. Deko, Koti&keittiö sekä Avotakka -lehdistä. Mikäli tarvitset myyntiä tai vuokrausta varten energiatodistuksen rakennukselle teemme sen nopeasti ja edullisesti.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Sisustusarkkitehtitoimisto MAIN interiors Oy

Tärkeintä meille on asiakkaan toiveet ja tarpeet. Teemme kaikki suunnitelmamme käyttäjälähtöisen suunnittelun
ehdoilla. Hyvin toteutettu sisustussuunnitelma on asiakkaan itsensä näköinen ja saa aikaiseksi toimivampia ja
viihtyisämpiä tiloja.

Sisustusarkkitehtitoimistomme pyrkii suunnitelmillaan työllistämään lähialueen toimijoita. Sisustuksiemme
päämateriaaleina toimivat mahdollisuuksien mukaan luonnolliset materiaalit ja kierrätysmateriaalit.
Tarkoituksenamme on edistää asiakkaiden tietoisuutta lähituotannon ja kestävän sisustuksen eduista.
Pyrimme myös tukemaan alkavia tuote- ja kalustemuotoilijoiden tunnettavuutta määrittelemällä heidän tuotteitaan
sisustuksiin.

Sisustusarkkitehtitoimisto MAIN interiors Oy http://www.main-interiors.fi/

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.

Lahden keittiökaluste Oy

Lahden keittiökaluste Oy toimittaa laadukkaita kotimaisia kalusteita kotiin ja julkisiin tiloihin. Monipuolisesta tarjonnasta löydämme asiakkaalle parhaimman ratkaisun oli sitten kyseessä uuden kodin rakentaminen.vanhan asunnon saneeraaminen tai keittiön päivitys esim. uusilla ovilla ja tasoilla.

Irto- ovia ja tasoja on mallistossamme kymmeniä. Valmistamme myös laatikoita ja toimitamme mekanismeja vanhoihin kalusteisiin, mikä lisää toimivuutta ja käyttömukavuutta. Kotimaiset kalusteet toimitetaan aina valmiiksi kasattuna ja asennusvalmiina. Kalusteita valmistetaan myös erikoismittoihin ja runkovärejä on tarjolla useita.

Toimitamme myös hieman edullisempia keittiökalusteita ja kodin muita kalusteita osina. Kalusteet on pakattu runkokohtaisiin pakkauksiin ja ovat helppoja kasata.

Mittaus käynti ja keittiön suunnittelu on meille palvelua ja maksuton.

Lahden keittiökaluste Oy http://www.lahdenkeittiokaluste.fi

Suomen Erikoistoimitilapalvelu Oy

Suomen Erikoistoimitilapalvelu - “Meille positiivisuus ei ole poikkeustila”

Suomen Erikoistoimitilapalvelu tuottaa laadukkaita toimitilapalveluita yrityksille ja kotitalouksille. Olemme erikoistuneet mm. saneerauksiin ja erikoispuhdistuksiin.

Tarinamme alkoi Keski-Suomesta vuonna 2003 ja nyt toimimme valtakunnallisesti itsenäisten franchising-yrittäjien kautta. Tavoitteenamme on kasvaa, muuttaa rakennusalan irvikuvaa positiivisempaan suuntaan ja luoda lisää työpaikkoja ympäri Suomea.

Toimintamme kulmakiviä ovat yrittäjyys, laatu ja osaaminen. Olemme luotettava ja joustava kumppani vaativiinkin kohteisiin. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita ja kehittyä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Arvomaailmamme koostuu:

 • Läpinäkyvyydestä
 • Avoimuudesta
 • Laadusta
 • Luotettavuudesta

Suomen Erikoistoimitilapalvelu Oy http://www.setp.fi