Teemu Sorjonen
Teemu Sorjonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, KiAT

010 228 4938 040 620 5348

Omakotitalo 5H 129 m²
Kehrääjänpolku 6, Ylämylly (Liperi, Ylämylly)

Myyntihinta: 152 000,00 €

Päättyvän kadun päässä omalla kulmatontilla sijaitseva talo, jota saneerattu runsaasti 90-luvulla. Kolmen tilavan makuuhuoneen lisäksi laajennusosassa omalla sisäänkäynnillä varustettu harrastehuone, joka mahdollistaa monenlaisen toiminnan aktiivisen perheen arjessa. Keskeiselle paikalle sijoitettu vuolukivinen takkaleivinuuni mahdollistaa selvät säästöt sähkölaskuihin. Lämmin autotalli ja reilusti varastotilaa. Talon ja varastorakennuksen vesikatto juuri huollettu ja maalattu. Kaupasta vapaa. Ei lain ed. e-tod.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8104023
 • Osoite
  Kehrääjänpolku 6, 80400 Ylämylly
 • Asuintilat
  3 mh, k, oh, kph, s, harrastehuone, erill.wc, autotalli
 • Muut tilat
  lämmin autotalli (lattialämmitys), jonka yhteydessä varasto. Erillinen varastorakennus, leikkimökki ja maakellari
 • Huoneluku
  5
 • Pinta-ala
  129 m²
 • Kokonaispinta-ala
  184 m²
 • Kerrosala
  184 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi (keraaminen tasoliesi), Liesituuletin, Astianpesukone, Mikroaaltouuni, keittiö saneerattu v. 1996. Keittiön jää-viileäkaappi ei toimi.
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC, Peilikaappi (erill. wc), Suihku (kph), Pesukoneliitäntä (khh), Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (kph, khh), kylpyhuone, kodinhoitohuone ja sauna saneerattu v. 1996
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: maali, tapetti, Lattiat: laminaatti, parketti, muovimatto
 • Rakennusvuosi
  1973/1996 laajennus
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Pelti
 • Lämmitys
  Sähkö, puu
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: 1990-luvulla talossa tehty isoja saneerauksia, Katto: harjakattomuutos v. 1996, vesikate tarkastettu 12/2012 (Jokiväri). 06/2017 talon ja varastorakennuksen vesikaton huolto ja maalaus (Valttikate), Kylpyhuone/wc: saneerattu v. 1996 (kph, s ja khh), Julkisivu ym.: ikkunat uusittu v. 1996
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  900 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Tasainen nurmitontti, jolla istutuksia
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, asemakaava
 • Velaton hinta
  152 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Ulla-Riitta Hämäläinen

Ulla-Riitta Hämäläinen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 928

Yksilöllistä ja asiantuntevaa neuvontaa kodin rahoittamiseen.

Teemu Tertsunen

Teemu Tertsunen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 302 565

Kodin rahoitusratkaisuja tositarkoituksella.

Heidi Kasi

Heidi Kasi Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 993

Asta Kaltiainen

Asta Kaltiainen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 302 548

Arja Pekkinen

Arja Pekkinen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 409

Lainalaskuri

Ylämylly

Alueesta yleisesti

Ylämylly sijaitsee valtatie 9, valtatie 23 ja seututien 476 risteyskohdassa, noin 15 kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Alue on kasvavaa taajamaa. Ylämyllyn alueeseen kuuluvat Jyrinkylä ja Honkalampi. Alueella on hyvät peruspalvelut.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy

Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy on asiantunteva yleisjuridiikan asianajotoimisto Joensuun keskustassa. Suomen Asianajajaliiton jäsenenä hoidamme toimeksiannot ehdottoman luottamuksellisesti ja hyvää asianajotapaa noudattaen.

Toimistomme palvelee yksityishenkilöitä asiantuntemuksella esimerkiksi riita- ja rikosasioissa, perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa sekä vahingonkorvausasioissa.

Yritysten osalta hoidamme kokonaisvaltaisesti yritystoimintaan liittyviä toimeksiantoja, muun muassa konkurssitilanteet, sopimus- ja yhtiöoikeudelliset asiat sekä riita- ja rikosasiat.

Toimistomme on avoinna arkisin 8-16 (Malmikatu 5 B 10, 80100 Joensuu). Puhelimitse yhteyden saa numeroista 010 548 8100 tai 013 228 791 ja sähköpostitse asianajotoimisto@petrisallinen.com.

Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy http://www.asianajotoimistojoensuu.fi/

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.