Pienkerrostalo 2h,k 56 m²
Pulmusentie 6, Jyväskylä (Halssila)

Myyntihinta: 69 000,00 € Velaton hinta: 69 000,00 €

Tule suunnittelemaan itsellesi unelmiesi koti! Rauhallisella paikalla, lähellä keskustan ja Seppälän palveluita tarjolla luhtitalon ensimmäisen kerroksen valoisa kaksio. Yhtiössä on alkamassa linjasaneeraus toukokuussa. Vielä ehdit vaikuttamaan pintamateriaaleihin ja saneerauksen yhteydessä on kätevää päivittää asunto muutenkin oman makusi mukaiseksi!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8108634
 • Osoite
  Pulmusentie 6, 40400 Jyväskylä
 • Huone-erittely
  2h,k
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  2h+h
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  56 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  1/2
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  Ei
 • Ikkunoiden suunta
  lounas-koillinen, asuin- ja puistoalue
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Kaapistot, Liesi
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (muovimatto), Lattiat (muovimatto)
 • Lattiapäällyste
  muovimatto
 • Rakennusvuosi
  1975
 • Energialuokka
  G
 • Rakennusmateriaali
  Puu/betoni
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Pesutupa, Ulkoiluvälinevarasto, Sauna
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  kylpyhuoneiden kuntokartoitukset, alustava LVISA-peruskorjauksen hankesuunnitelma sekä julkisivun puuosien huoltomaalaus ja kunnostus 2015, kiinteistön kuntoarvio, varastojen ulko-ovet 2 kpl ja iv-kanavien nuohous 2013, sokkelin kunnostus 2012, jätekatos 2011, lämmönvaihdin uusittu 2010, kattoremontti 2009, saunaremontti 2007
 • Päätetyt korjaukset
  ylimääräinen yhtiökokous on 8.2.2017 päättänyt LVISA-peruskorjauksesta. Yhtiökokous päätti ottaa korjausta varten lainaa max. 630.000,00 euroa ja laina-ajaksi 25 vuotta. Alustava urakka-aika LVISA-peruskorjaukselle on 2.5-2.7.2017.
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2016-2021; luhtikäytävän metalliosien maalaus, pohjaviemäreiden ja viemäreiden kuntotutkimus, salaojien tarkastaminen ja selvitys, ulko-ovien ja lukituksen uusiminen
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  2 228,4 m²
 • Hoitovastike
  168,00 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  168,00 €/kk
 • Myyntihinta
  69 000,00 €
 • Velaton hinta
  69 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Jyväskylä

Kuvaus

Paikallinen Nordea palveluksessasi. Olemme asiantuntijoita Jyväskylässä ja vähän laajemminkin. Ota rohkeasti yhteyttä! Kassapalvelut Neuvontapalvelut Valuutan vaihto Tallelokero Raha-automaatti Kolikkopiste Laskunmaksuautomaatti

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä Avoinna arkisin 10-16.30

Yhteyshenkilö

Laura Hännikäinen

Laura Hännikäinen Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 04840 Laura.hannikainen@nordea.fi

Energinen ja Innokas. Urheilullinen. Positiivinen. Huippu asiakaspalvelija!

Pirjo Kapanen

Pirjo Kapanen Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 04624 Pirjo.kapanen@nordea.fi

Ystävällinen. Golf-taitaja. Kokenut rahoitusalan ammattilainen. Unelmien toteuttaja.

Susanna Kautto

Susanna Kautto Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 02210 Susanna.kautto@nordea.fi

Iloinen, Sähäkkä, Idearikas. Urheilullinen. 15 vuoden kokemuksella. Ystävällinen asiakaspalvelija.

Suvi Saarivaara

Suvi Saarivaara Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 02284 Suvi.saarivaara@nordea.fi

Ahkera, Tunnollinen, Joustava. Luotettava ja toimeen tarttuva. Reilu ja Rento Loisto tyyppi!

Pia Pohjavirta

Pia Pohjavirta Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 02180 Pia.pohjavirta@nordea.fi

Iloinen, Ystävällinen. Pitkän kokemuksen omaava. Elämäniloinen, Rauhallinen. Huolehtivainen, Tunnollinen.

Sanna Jääskeläinen

Sanna Jääskeläinen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020302344 Sanna.jaaskelainen@nordea.fi

Reipas, Iloinen heittäytyjä. Tehokas ammattilainen 10 vuoden kokemuksella. Reilu ja Tasapuolinen.

Maria Järvinen

Maria Järvinen Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 02217 Maria.jarvinen@nordea.fi

Rauhallinen. Hyvä kuuntelija. Tunnollinen. Ystävällinen. Joukkuepelaaja. Prätkätyttö.

Lainalaskuri

Halssila

Alueesta yleisesti

Halssila, Jyväskylän XVI kaupunginosa, kattaa Jyväsjärven pohjois- ja koillisrannan asuinalueet Aholaidasta Äijälänrantaan. Suuri osa asutuksesta on mahtavan Aittovuoren rinteillä, korkeuserot ovat suuria ja ylimmiltä kaduilta on näköala Päijänteelle asti. Halssilassa toimi kaupungin kivilouhimo vuosikymmenten ajan, mm. Taulumäen kirkon peruskivet ja vanhat katukivet on hakattu täällä. Halssilan hiihtomaa ja laaja latu- ja polkuverkosto tarjoavat mainiot ulkoilumaastot. Marjastus ja sienestys voi alkaa lähes kotiovelta. Jyväsjärveä kiertävä kevyen liikenteen väylä ja uimaranta sekä venevalkama ovat myös lähellä. Halssilasta on keskustaan 1-3 kilometriä, Seppälän ja Jyskänlaakson liikekeskukset ovat aivan vieressä. Vaajakoskentietä kulkee useita paikallisliikenteen bussivuoroja. Halssilan koulua käyvät alueen ala-asteikäiset Äijälänrantalaisia lukuunottamatta, oppilaita on n. 600. Yläaste käydään ensisijaisesti Huhtasuolla. Koulun vieressä on kirjasto, jonka jatkuvuus on nyt turvattu vahvalla kansalaisaktiivisuudella. Kunnallisia päiväkoteja on kaksi, Aittorinne ja Halssila. Äijälänrannassa on yksityinen päiväkoti Amiraali. Satoja seniorikansalaisia asuu Telkänpesän palvelukeskuksessa. Tiloissa toimii myös vauvauinti Pikkujoutsen. Jyväskylän seurakunnan Halssilan kirkko ja Adventtikirkko tarjoavat hengellistä ravintoa ja myös erilaisia kerhoja, mm. Partio. Suurhalssilan alueella on autokauppoja, katsastusasemia, autohuoltoja, rautakauppa, pesula, erikoisliikkeitä, kampaamoja, lähikauppoja, pizzeria ja ravintola sekä sanomalehtikonserni Keskisuomalainen. Viherlandia puutarhamyymälä on valtakunnallinen nähtävyys! Kivistön työväentalo on Jyvässeudun vilkkain tanssipaikka talvisin. Aholaidassa on koirien agilitykenttä.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Haastattelu

 

 

Halssilassa on hauskaa asua!

Muutin perheeni kanssa Halssilaan 2006, pienen mökin paikalle tehtyyn uuteen omakotitaloon. Etsimme omakotitaloa pyörämatkan päässä keskustasta ja kävelymatkan päässä päiväkodista ja ala-asteesta. Täällä saimme lisäksi erinomaiset liikuntamaastot ja mainiot naapurit, olemmekin viihtyneet erinomaisesti.

Halssila on hyvin monimuotoinen alue ja asukkaita on todellakin vauvasta vaariin, tämä luo hyvin lämpimän ja suvaitsevaisen kasvuympäristön, hyvien ihmisten kylän. Kivistön työväentalo ei enää ole keskipiste, vaan Halssilan koulu ja kirjasto. Koululla on esiopetusta ja ala-aste, henkilökunta on erinomaista ja yhteistyö vanhempien ja Asukasyhdistyksen kanssa tiivistä, mm. keväällä pidetään yhteinen siivouspäivä. Halssilan Asukasyhdistykselle on myönnetty tunnustuspalkinto omalla asuinalueella tehdystä kestävän kehityksen edistämistyöstä 2009.

Viime aikoina olemme moneen kertaan joutuneet kampanjoimaan lähikirjastomme säilyttämiseksi. Viimeisimmät kampanjat ja mielenilmaukset levisivät 2014 myös muihin lähiöihin ja saimmekin kaupungin suunnitelmat muuttumaan, nyt voimme lopulta huokaista! Toivotan uudet asukkaat tervetulleeksi Halssilaan, olkaa myös aktiivisia tutustumaan naapureihin ja alueen seuroihin, kerhoihin ja porukoihin!

Paikallinen uutisartikkeli

Naapurustossa paljon lapsia

Halssilanmäki on kaupungissa mutta samaan aikaan luonnonrauhassa. Kuva: Matti Salmi / Keskisuomalainen

Kuukauden ikäinen poikavauva tuhisee babysitterissään ja katsoa tapittaa Mila-siskonsa, 4, ja Mico-veljensä, 7, touhuja. Lapsilla on hyvin tilaa elää ja leikkiä.

Anna, 36, ja Karo Luhanka, 37, rakensivat itse talonsa Halssilanmäelle kolme vuotta sitten. Talo on sananmukaisesti heidän toiveittensa täyttymys.

 • Olen paljasjalkainen halssilalainen, äitini ja monia vanhoja ystäviäni asuu täällä edelleenkin, ja ehdottomasti halusimme tänne takaisin. Muutimme Palokasta rivitalosta, Karo Luhanka sanoo.

Anna Luhanka kertoo, että he saivat tonttinsa vasta viidennellä hakukerralla.

 • Olimme siihen mennessä hakeneet jo kymmentä eri tonttia. Tämä tonttimme oli sillä kertaa ainoa haettava tontti, nainen huokaisee onnellisena.
Naapurustossa paljon lapsia

Se, että molempien vanhemmat asuvat lähellä, on yrittäjäperheen äidille suuri etu ja onni. Karo Luhangalla on oma yritys Mundus Aer Oy, ja vaimo on apuna samassa yrityksessä, tosin parhaillaan äitiyslomalla.

Pariskunta luettelee Halssilanmäellä asumisen etuja. Yhdeksi niistä listataan juuri se, että mummo asuu kävelymatkan päässä. Mila ja Mico kipaisevat helposti välillä mummolaan, ja äiti saa keskittyä kuopuksen hoitoon.

Muita huomion arvoisia etuja lapsiperheelle on se, että naapurustossa asuu paljon lapsia.

 • Tällä meidän kadulla Ohtokujalla asuu 30 eri-ikäistä lasta, pääosin ikähaarukassa kahdesta kahdeksaan vuoteen. Voit kuvitella, että vilskettä riittää, isä sanoo.

Perheen oma piha ei ole suurin suuri, mutta takapiha on pyhitetty täysin lapsille. Siellä on leikkimökki, trampoliini ja hiekkalaatikko. Aivan kodin vieressä oleva autojen kääntöpaikka on myös oiva alue lasten peleihin ja leikkeihin.

Autoliikenne on hyvin vähäistä, joten pelkoa autoista ei tarvitse tuntea. Äiti naurahtaa muistellessaan viime kesää, kun lapset pelasivat alueella sählyä, ja Mico tuli hakemaan mehua kaikille.

 • Siihen ei ihan yksi mehupullo riittänyt.
Hyvät leikkimahdollisuudet

Lasten leikkimahdollisuudet ovat muutenkin Halssilanmäen alueella erityiset, sillä aivan vieressä on Halssilan Ilvespuisto ja sen kaikki mahdollisuudet. Puistossa on kerhotoimintaa eri ikäisille, on perhekahvila, on liikuntamahdollisuuksia kesäisin ja talvisin ja lisäksi vielä leikkipuisto.

Monella suunnalla on lisäksi sankkaakin metsää. Se houkuttaa vähän isompia lapsia leikkeihin tai vaikka mustikoita poimimaan.

Halssilanmäen asukkailla on luonnollisesti kaikki Halssilan edut käytettävinä, muun muassa on oma päiväkoti, koulu ja kirjasto.

 • Ehdottomasti haluamme kehua niin äitiys- kuin lastenneuvolaammekin, se on monien mielestä kaupungin paras, Anna-äiti tietää.
Luonnonrauhaa

Yksi alueen eduista on sen sijainti. Molemmat toteavat asuvansa kaupungissa, mutta samaan aikaan täysin omassa luonnonrauhassaan.

 • Pyörällä pyöräteitä pitkin matkaa kaupungin keskustaan on vain kaksi kilometriä. Ja erityisesti täällä pyöräily käy myös kunnon päälle, on tuo mäki sen verran korkea ja pitkä, Karo Luhanka naurahtaa, mutta tunnustaa kuitenkin kulkevansa autolla töihin.

Luonnonläheisyys on aina yksi viihtyvyystekijä, ja Halssilanmäellä se on korostetusti läsnä joka puolella.

Talvisin vieressä on Halssilan hiihtomaa latuverkostoineen, kesäisin sama verkosto palvelee pururadalla lenkkeilijöitä, mutta myös luonnossa kulkijoita, marjastajia ja sienestäjiä.

Kirjoitus on julkaistu alun perin Keskisuomalaisessa 13.4.2013. Teksti: Eija Juutilainen / Keskisuomalainen

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Ilmastointi Ässät Oy

Ilmastointi Ässät Oy moniosaava ilmastointialan yritys. Yritys on erikoistunut ilmanvaihdon mittauksiin ja säätöihin joka tarjoaa palveluitaan alan urakoitsijoille, suunnittelutoimistoille, isännöitsijätoimistoille, huoltoyhtiöille sekä yksityisille.

Kauttamme myös seuraavat palvelut:
-     Ilmanvaihdon mittaus-ja säätötyöt
-    Kanavistokuvaukset
-    Olosuhdeseurannat (lämpötila, suhteellinen kosteus, hiilidioksidi, paine-ero)
-    IV -asennukset sekä huollot
-    IV -järjestelmien kuntokartoitukset, sekä mahdollisten ongelmien ratkaisut
-    LVI -tarvikkeiden myynti
-    Ilmanvaihtolaitteiden huollot
-    Suodatinhuollot
-    Kuitukartoitukset ja korjaukset
-    Räätälöidyt ilmanvaihdon huoltosopimukset asiakkaan toiveiden mukaan

Ilmastointi Ässät Oy http://www.ilmastointi-assat.fi

Villeco Oy

Kauttamme saatte energiatehokkaat lämmitys-, ilmanvaihto ja käyttövesijärjestelmät sekä luonnollisen kauniit ja puhtaat rakennusmateriaalit, jotka asennamme halutessanne avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta käyttöönottoon asti. Kun huolehdimme sekä LVI-asennuksista että sisäpinnoista, on kokonaisuus ehjä ja kaikki etenee järjestyksessä ilman, että asiakkaan tarvitsee huolehtia rajapinnoista. Putket ja kalusteet ovat yhtä siististi asennettuja kuin pinnat viimeisteltyjä. Työmme jäljen voit löytää mm. Deko, Koti&keittiö sekä Avotakka -lehdistä. Mikäli tarvitset myyntiä tai vuokrausta varten energiatodistuksen rakennukselle teemme sen nopeasti ja edullisesti.

Maalausliike Pekkarinen Oy

Kiinteistöt ovat arvokasta omaisuutta, joista kannattaa pitää erityisen hyvää huolta.
Ammattitaidolla suoritetut, siistit pintakäsittelyt lisäävät huomattavasti huoneistojen ja kiinteistöjen arvoa ja käyttöikää.
Uutta ilmettä kotiin saa kätevästi pintoja uudistamalla.
Maalausliike Pekkarinen Oy on toiminut jo yli neljän vuosikymmenen ajan Jyvässeudun värittäjänä.
Vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella teemme mm. huoneistojen pintaremontointeja.
Otathan yhteyttä!

Maalausliike Pekkarinen Oy:

• Toimii Jyvässeudulla sekä uudiskohteiden että remonttikohteiden pintakäsittelyjen parissa.
• Vahvuutemme on pitkän kokemuksen mukanaan tuoma ammattitaito, luotettavuus sekä sopimuksen mukainen työn toteutus

Edullisuus koostuu kilpailukykyisen tarjoushinnan lisäksi myös seuraavista asioista:
• sovitun työaikataulun mukainen työsuorituksen toteutus
• riittävät työmaaresurssit
• ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta sekä yritysjohto
• sovitun työtavan mukaiset käsittelyt ja tarveaineet
• yrityksen RALA- pätevyysluokitus sekä yrityksen Tilaajavastuu.fi - todistukset
• yrityskohtainen laatujärjestelmä
• laadukas ja siisti työn jälki
• takuutyö

Maalausliike Pekkarinen Oy http://www.maalausliikepekkarinen.fi/

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Muuttokymppi

Kotimuutot
Kotimuutot hoituu helposti avullamme. Muutit sitten lähelle tai kauas, yksittäinen tavara tai kokonaisen talon irtaimisto siirtyy vaivattomasti ja turvallisesti uuteen osoitteeseen.
Halutessanne suoritamme myös täyden palvelun muuton, joka kattaa tavaroiden pakkauksen, kuljetuksen sekä purkamisen. Lisäksi vuokraamme muuttotarvikkeita, peräkärryjä sekä lämmintävarastotilaa.


Yritysmuutot
Ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistaa yritysmuutoissa toiminnan jatkumisen nopeasti ja asiakkaille aiheutuva haitta jää mahdollisimman vähäiseksi.
Halutessanne suoritamme myös täyden palvelun muuton, joka kattaa tavaroiden pakkauksen, kuljetuksen sekä purkamisen.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.

Suomen Erikoistoimitilapalvelu Oy

Suomen Erikoistoimitilapalvelu - “Meille positiivisuus ei ole poikkeustila”

Suomen Erikoistoimitilapalvelu tuottaa laadukkaita toimitilapalveluita yrityksille ja kotitalouksille. Olemme erikoistuneet mm. saneerauksiin ja erikoispuhdistuksiin.

Tarinamme alkoi Keski-Suomesta vuonna 2003 ja nyt toimimme valtakunnallisesti itsenäisten franchising-yrittäjien kautta. Tavoitteenamme on kasvaa, muuttaa rakennusalan irvikuvaa positiivisempaan suuntaan ja luoda lisää työpaikkoja ympäri Suomea.

Toimintamme kulmakiviä ovat yrittäjyys, laatu ja osaaminen. Olemme luotettava ja joustava kumppani vaativiinkin kohteisiin. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita ja kehittyä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Arvomaailmamme koostuu:

 • Läpinäkyvyydestä
 • Avoimuudesta
 • Laadusta
 • Luotettavuudesta

Suomen Erikoistoimitilapalvelu Oy http://www.setp.fi

Pentti Janhonen Oy

Pentti Janhonen Oy on Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella toimiva luotettava asiantuntijayritys, jonka kautta voit tilata mm. asuntokaupan kuntotarkastukset, kosteuskartoitukset ja energiatodistukset. Kaikkiin edellä mainittuihin meillä on pätevyydet ja sertifikaatit.

Asuntokaupan kuntotarkastus ja kosteuskartoitus ovat aistinvaraisesti ja rakennetta rikkomattomalla menetelmällä suoritettavia tarkastuksia. Asuntokaupan yhteydessä on jokaisen osapuolen kannalta hyvä teettää tarkastus puolueettomalla ammattilaisella. Kuntotarkastuksessa selvitetään rakennuksen rakennustekninen kunto, korjaustarpeet, vaurio-, käyttöturvallisuus- ja terveysriskit sekä annetaan toimenpidesuositukset.

Tutustu toimintaamme kotisivuillamme ja Facebookissa. Valitse kylän kokenein tarkastaja!

Pentti Janhonen Oy http://www.penttijanhonen.fi/

Paikallisuutiset

Keskisuomalainen - uutiset
Keskisuomalainen - uutiset
Lue lisää
Jyväskylän Kesän uusi toiminnanjohtaja valittiin
Jyväskylän Kesän uusi toiminnanjohtaja valittiin
Monitaidefestivaali Jyväskylän Kesän uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu festivaalin tuottajana työskentelevä Kyösti Ylikulju. Hän aloittaa festivaalin toiminnanjohtajana lokakuussa 2017, jolloin istuva toiminnanjohtaja Tanja Rasi jää eläkkeelle. Ennen siirtymistään Jyväskylän Kesään, Ylikulju työskenteli...
Lue lisää
Keskisuomalainen - Kotipeili
Keskisuomalainen - Kotipeili
Lue lisää
Yksiössä kaikki tarvittava
Yksiössä kaikki tarvittava
Opiskelijakämppä on monen nuoren ensimmäinen oma koti. Vaikka se ei kaikilta osin olisi toiveiden täyttymys, siitä on vähälläkin rahalla ja vaivalla saatavissa omannäköinen ja viihtyisä paikka. Jyväskylän Kukkumäessä asuva Henna löysi neljä vuotta sitten opintojensa alkaessa vapailta markkinoilta vuokrayksiön....
Lue lisää