Raine Lamberg
Raine Lamberg Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KED

010 228 3037 040 504 3949

Paritalo 3h, k, s, p, piha 80 m²
Rakovalkeantie 17, Helsinki (Paloheinä)

Myyntihinta: 295 781,56 € Velaton hinta: 298 000,00 €

Rauhallisella paikalla sijaitseva kaksitasoinen paritalon puolikas. Alakerrassa tilava olohuone, jonka yhteydessä remontoitu avokeittiö ja vehreä piha. Eteisessä erillinen wc ja hyvin säilytystilaa. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, parveke ja ikkunallinen vaatehuone. Kylpyhuoneessa hyvin lasku- ja kaappitilaa. Hoidettu yhtiö, jossa lämmitys hoituu maalämmöllä ja ilmalämpöpumpulla. Hyvä sijainti yhtiön perällä, kävelymatkan päässä Paloheinän palveluista ja ulkoilumahdollisuuksista. Rv. 1980, oma tontti. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, tulen mielelläni esittelemään asuntoa! Puh. 040 504 3949 tai raine.lamberg@skv.fi

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8110357
 • Osoite
  Rakovalkeantie 17, 00670 Helsinki
 • Huone-erittely
  3h, k, s, p, piha
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3 h, k, sauna
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  80 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  1-2/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, suojainen, katettu parveke. Ilmansuunta länteen,
 • Ikkunoiden suunta
  päätyhuoneisto, etupiha itään, päätyikkunat pohjoiseen ja olohuone, makuuhuoneet sekä piha länteen
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi (induktio), Liesituuletin
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas, Erillinen WC, Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat (kph:ssa ja saunassa), kuivauskaappi, rättipatteri, kylpyhuonekaapisto
 • Lattiapäällyste
  parketti, kylpyhuoneessa, saunassa, wc:ssä ja tuulikaapissa kaakeli, vaatehuoneessa muovimatto.
 • Rakennusvuosi
  1980
 • Energialuokka
  D
 • Rakennusmateriaali
  Puu/tiili
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Muut tilat: lämmönjakohuone
 • Lämmitys
  Maalämpö
 • Suoritetut korjaukset
  alapohjien tuuletus- ja pintavesijärjestelmä -98, yläpohjien vesikate ja tuuletuksen järjestäminen, ikkunoiden ja ovien kunnostus -05, viemärin liittymäkaivon uusinta, lämpölinjan osittainen uusiminen -06, maalämpöjärjestelmä, lämpölinjan osittainen uusiminen, alakerran pattereiden uusiminen, ilmalämpöpumput huoneistoihin -10, vesikaton maalauskorjaukset -13, E11 alapohjantuuletustöiden loppuun saattaminen -14, C-talon alapohjan parannus, tonttiojan kaivu, perkaus ja maansiirto, puuosien maalaustyö, parvekkeiden heikkokuntoisten kaiteiden korjaukset, ilmastointikanavien puhdistus, ulko-ovien tiivistys -15, ulkoverhoilun maalauksen ja kunnostuksen loppuun saattaminen -16 sekä muita pienempiä korjauksia
 • Päätetyt korjaukset
  puuston karsiminen, roskakatoksen uusiminen
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  kunnossapitotarvesuunnitelmassa lähivuosien remontteja ikkunoiden ja ovien uusiminen -19, piha-aitojen uusiminen -20, peltikattojen uusiminen -21
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  4 032 m²
 • Hoitovastike
  320,00 €/kk
 • Rahoitusvastike
  70,40 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  390,40 €/kk
 • Myyntihinta
  295 781,56 €
 • Velaton hinta
  298 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Arkadia

Kuvaus

Nordea palveluksessasi! Olemme rahoituksen asiantuntijoita ydinkeskustassa Helsingissä. Mahdollisuus tapaamisiin rajoitetusti myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä! Numero ajanvarauksille: 0200-3000.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Arkadia Olavinkatu 1, 3 krs. Helsinki Ma-Pe klo 10-16.30

Yhteyshenkilö

Jyrki Seppälä rahoitusasiantuntija

050 325 5166 jyrki.seppala@nordea.fi

Anni Rautio rahoitusasiantuntija

050 361 1055 anni.rautio@nordea.fi

Lainalaskuri

Paloheinä

Alueesta yleisesti

Paloheinä (ruots. Svedängen) on Tuomarinkylän kaupunginosaan kuuluva pientalovaltainen osa-alue Pohjois-Helsingissä. Paloheinä rajautuu etelässä Länsi-Pakilaan, ja lännessä ja pohjoisessa viheralueista koostuvaan Haltialan osa-alueeseen, joka on samalla osa Keskuspuistoa. Koillisessa naapurina on Torpparinmäki. Itärajan alueelle vetää Tuusulanväylä. Paloheinässä sijaitsee useita päiväkoteja, ala-aste, terveysasema ja kirjasto. Paloheinän alueella on myös oma kirkko. Paloheinän ulkoilumahdollisuudet pohjautuvat ennen kaikkea Keskuspuiston tarjoamiin, aina Vantaanjoelle saakka ulottuviin ulkoilureitteihin. Paloheinä on myös tunnettu talvisin hyvistä hiihtomahdollisuuksistaan. Useat eri bussilinjat kulkevat myös alueen kautta. Pientalovaltaisella alueella asuu paljon lapsiperheitä. Lähin lukio sijaitsee Pohjois-Haagassa.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Tecamec Oy

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva LVI-alan yritys.Yhteistyökumppaneita on isännöitsijöistä, huolto-/saneerausfirmoista yksityisasiakkaihin. Toimimme luotettavasti ajallaan ja sovitulla aikataululla.
Työntekijämme ovat alan ammattilaisia.
Lvi-työt ovat myös asiakaspalvelua, joten tyytyväinen asiakas on meille tärkeää.

Tecamec Oy http://tecamec.fi/

Takkamaailma

Moderni takka on osa sisustusta.
Takkamaailma on palvellut suomalaisia asiakkaita ja yli 15 vuotta. Toimittamamme kiertoilmatakat ovat nousseet suureen suosioon myös Suomessa. Niiden selkeä linjakkuus, modernit ratkaisut ja monikäyttöisyys sisustuksessa ovat saaneet varauksetonta ihastusta niin arkkitehdeiltä, sisustussuunnittelijoilta kuin tavallisilta kuluttajilta.

Takkamaailma tarjoaa laajan valikoiman tuotteita: kiertoilmatakat, kamiinat, liedet, hormit, ulkotakat puulle ja kaasulle, biotakat, asennusmateriaalit ja asennuksen.

Tunnetuin tuotteemme on Focus Creation, joka on Dominique Imbertin taidonnäyte! Kuuluisa Focus Gyrofocus on ollut esillä Bordeauxin nykytaiteen museossa 1996, Grenoblen nykytaiteen museossa 1997 ja New-Yorkin Guggenheimissa 1998.

Tule ja ihastu!

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.

Suomen Erikoistoimitilapalvelu Oy

Suomen Erikoistoimitilapalvelu - “Meille positiivisuus ei ole poikkeustila”

Suomen Erikoistoimitilapalvelu tuottaa laadukkaita toimitilapalveluita yrityksille ja kotitalouksille. Olemme erikoistuneet mm. saneerauksiin ja erikoispuhdistuksiin.

Tarinamme alkoi Keski-Suomesta vuonna 2003 ja nyt toimimme valtakunnallisesti itsenäisten franchising-yrittäjien kautta. Tavoitteenamme on kasvaa, muuttaa rakennusalan irvikuvaa positiivisempaan suuntaan ja luoda lisää työpaikkoja ympäri Suomea.

Toimintamme kulmakiviä ovat yrittäjyys, laatu ja osaaminen. Olemme luotettava ja joustava kumppani vaativiinkin kohteisiin. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita ja kehittyä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Arvomaailmamme koostuu:

 • Läpinäkyvyydestä
 • Avoimuudesta
 • Laadusta
 • Luotettavuudesta

Suomen Erikoistoimitilapalvelu Oy http://www.setp.fi