Kerrostalohuoneisto 2h+k+kph/wc,s,lasitettu parveke 59 m²
Sienipolku 10 F, Naantali (Karvetti)

Myyntihinta: 110 000,00 € Velaton hinta: 110 000,00 € Esittely: Su 21.01.2018 klo 13:10 - 13:40

Kaunis, vuosi sitten remontoitu asunto hissitalon ylimmässä kerroksessa. Tässä saunallisessa kaksiossa on tilavat huoneet, hyvin säilytystilaa sekä toimiva pohjaratkaisu. Lasitetulta parvekkeelta voit ihastella näkymiä esteettömästi Naantalin ylle. Asuntoon kuuluu myös autotallipaikka.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun täastä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Työt vievät nyt lapsuuden kotikulmille Tammelaan ja on aika laittaa juuri remontoitu valoisa ja rauhallinen koti myyntiin.

Ostin asunnon viisi vuotta sitten ja se on vastannut odotuksiani paremmin kuin hyvin. Hiljainen asunto, ympäri vuoden vihreät näkymät kaikista ikkunoista ja ylimmästä 6.kerroksesta näkee pitkälle Naantalin ylle, eikä mistään ikkunoista näy myöskään muita asuntoja. Näin maaseudulla kasvaneelle on ollut kiva, että luonto on lähellä ja oma yksityisyys kodissa on säilynyt. Myöskään meluisat tiet eivät kulje lähellä, joten ikkunoita on kiva pitää auki kesäisin.

Asunto on vuosi sitten remontoitu tähän päivään, mm. lattiat, seinät, katot, väliovet, listat, kaapistot, sauna, kylpyhuonekalusteet, verhotangot, pistorasiat, kytkimet sekä parveke lattiasta kattoon. Ja, koska tiesin muuton kotikulmille olevan jossain vaiheessa kuitenkin edessä, niin en ole edes ripustanut tauluja seinille. Keittiön kellon takana on ainoa ruuvi seinässä :-).

Remontin jälkeen eniten olen pitänyt tummasta lattiasta, joka mustien ikkunapokien ja valkoisien seinien kanssa luo kivan kontrastin ja yhtenäisen ilmeen läpi asunnon.

Tilavaa saunaa olen itse käyttänyt ns.vaatehuoneena (irroitettavat vaatetangot sekä pyykin kuivaukseen irroitettavat seinätelineet), koska en itse juurikaan sauno. Remontin jälkeen saunassa ei siis ole saunottu kertaakaan ja palautan sen nyt taas löylyvalmiiseen tilaan uudelle omistajalle.

Asuntoon kuuluu myös tilava autotalli (6m*3m), joka on ollut itselleni ensiarvoisen tärkeä puuhastelupaikka. Auton lisäksi kaikki työkalut, työpöytä, hyllyköt, renkaat yms. mahtuvat loistavasti sisälle. Talleissa on omat väliseinät, joten siellä on turvallista säilyttää ja varastoida tavaroita. Oman käsitykseni mukaan harvemmin löytää vastaavaa asuntoa, jossa on tällainen yksityistalli. Kesällä myös pysäköintialue koki ison remontin ja nyt vapaata pysäköintitilaa on todella paljon.

Julkinen liikenne kulkee 150 metrin päästä, josta bussit kulkevat 10 minuutin ja illallakin vielä 20 minuutin välein Turun Kauppatorille (josta jatkaa Kaarinaan tai Lietoon). Sen kuin kävelee pysäkille. Ja, yölläkin pääsee vielä kolmelta takaisin, jos nyt sattuu yöelämään eksymään...

Olen jo hankkinut pienen vuokra-asunnon Forssasta, joten muuttamaan tähän Naantalin lintukotoon pääsee tarvittaessa nopeastikin.

Omasta puolestani lämpimästi tervetuloa tutustumaan. Vaikka tietysti jäävi olenkin suosittelemaan, niin tästä saa sisustamalla helposti kivan ja itsensä näköisen kodin. Ja, onhan Naantali, mitä mukavin kaupunki asua ja elää :-).

Tervetuloa!

Omistajan Top 3

 • Rauhallinen, valoisa, yhtenäisen ilmeen omaava asunto talon ylimmässä kerroksessa, josta vihreät näkymät mäntyjen yli kesät talvet.
 • Asunnossa runsaasti säilytystilaa, toimiva pohjaratkaisu ja lisäksi oma, tilava autotalli.
 • Hyvät kulkuyhteydet Turkuun sekä kaupat lähellä.
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8119654
 • Osoite
  Sienipolku 10 F, 21110 Naantali
 • Huone-erittely
  2h+k+kph/wc,s,lasitettu parveke
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  2h+k+s
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  59 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  6/6
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, etelään, lasitettu
 • Ikkunoiden suunta
  pohjoinen, etelä
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (Electrolux), Pakastin (Electrolux), Kaapistot (uusittu v.2008), Liesi (keraaminen, Electrolux), Liesituuletin, Astianpesukone (Electrolux)
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna (lauteet uusittu, seinät käsitelty v.2016), Kiuas (sähkö), Peilikaappi (2016), Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Lattiat (laatta)
 • Lattiapäällyste
  laminaatti
 • Rakennusvuosi
  1987
 • Energialuokka
  F
 • Rakennusmateriaali
  Betonielementti
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Kerhohuone, Pesutupa, Ulkoiluvälinevarasto, Väestönsuoja
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  -01 elementit saumattu,-04 porrashuoneet peruskorjattu, E-portaan lasitus uusittu, -06 jätekatos rakennettu, -08 parvekkeet saumattu, -09 vesikatto uusittu, -10 ilmanvaihtokanavat puhdistettu, -11 lämmönvaihdin uusittu, asuntojen lämmityspattereiden äänieristysletkut korvattu komposiittiputkilla, patteritermostatit uusittu, -13 parvekkeiden ulkoseinien maalaus, sadevesien poistojärjestelmän parantaminen, -14 ikkunoiden ulkopuolisten osien kunnostaminen, -15 porrashuoneiden ulkovalot uusittu, ympäristösuunnitelma teetetty, -16 rak. yläpuol. sokkelin vierustan ja pelastustien kallistusten muotoilut ja asfaltointi, -17 porraskäytävien ja yht. til. valaisimet uusittu, hissikonehuoneiden elementtisaumat uusittu
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaisesti: pihan kunnostaminen tarkistetun ymp.suunnitelman muk. vaiheittain, julkisiv. elementtien saumaus, ikk. mahd. uusim., porrashuoneiden ja varastotil. valaisimien uusim. liiketunnistimilla varustettuihin led-valoihin, ilmanvaihdon puhd. ja säätö
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  3 479 m²
 • Hoitovastike
  182,70 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  182,70 €/kk
 • Myyntihinta
  110 000,00 €
 • Velaton hinta
  110 000,00 €

Kohde kartalla

Karvetti

Alueesta yleisesti

Karvetti on Naantalin 4. kaupunginosa noin 2 kilometriä kaupungin keskustasta koilliseen. Kaupunginosassa on noin 1 900 asukasta, ja se on siten väkiluvultaan Naantalin toiseksi suurin. Se rajoittuu pohjoisessa Aurinkotiehen, lännessä Ruonan yhdystiehen, etelässä Luolalan kaupunginosaan ja idässä Raision kaupunkiin. Kaupunginosa saa nimensä Karvetin kartanosta, jonka maihin alue ennen kuului. Karvetin länsiosa on pääosin 1970–80-luvuilla rakennettua rivi- ja kerrostaloaluetta, joka on suureksi osaksi rauhoitettu henkilöautoliikenteeltä. Karvetin etelä- ja lounaisosassa sijaitsee teollisuusalue jossa on lähinnä varasto-, metalli- ja elektroniikkatiloja muun muassa Naantalin kaupungin keskusvarikko. Naantalin lukio sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Turku Energia

Mitä ikinä kotonasi teetkin, tarvitsemasi sähkön saat varmasti Turku Energiasta.
Louna Vuosi sähkösopimuksella varmistat edullisen hinnan kahdeksi vuodeksi eteenpäin ja sinulle hankittu sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla vesivoimalla.
SKV:n asiakkaana varmistat aina edullisen hinnan, syöttämällä etukoodin Etu kampanjakoodikenttään. Etusi perusmaksu 2€/kk (Norm. 3,78€/kk) ja lisäksi saat edullisen energian.
Tutustu ja tee sopimus linkistä.
https://www.energiaonline.fi/OfferCalculation/OfferCalculation

RT-Visuals Oy

RT-Visuals Oy
Ammattilaisen ottamat valokuvat ovat erittäin tärkeä osa asunnon myyntiä. Laadukkaat kuvat tuovat esille
asunnon parhaat puolet, joiden perusteella potentiaaliset ostajat luovat ensivaikutelmansa kohteesta.
Hyvät kuvat ovat helppo ja edullinen tapa nopeuttaa asunnon myyntiä.


Tutustu ja ota yhteyttä!
 

RT-Visuals Oy http://www.rt-visuals.fi

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy SUORAA on rakentamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus suomalaisesta asuntorakentamisesta ja erityisesti tyypillisistä rakennustavoista eri vuosikymmeninä.


Kuntotarkastus on tärkeä osa asuntokaupan teknisten riskien hallintaa. Siksi teemme kaikki tarkastukset noudattaen YTM – ohjeistusta. Tarkastuksen ja sen raportin avulla ostaja ja myyjä tietävät mistä ovat kauppaa tekemässä. Mahdolliset virheet ja puutteet on helpompi tuoda julki ennen kauppaa ja sopia niiden vaikutuksesta kauppahintaan

Palvelujamme ovat mm:

 • Kuntotarkastukset asuntokaupan yhteydessä
 • Kosteuskartoitukset
 • Kuntotutkimukset
 • Sisäilmatutkimukset vuosien kokemuksella
 • Kuntoarviot kiinteistön ylläpidon apuna
 • Vauriokatselmukset ja riita-asioiden asiantuntijatehtävät

SUORAA on myös kehittänyt pientalojen ylläpidon avuksi ilmaisen TALOVISIO-palvelun. Ota käyttöösi osoitteessa www.talovisio.fi

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy http://www.talovisio.fi