Juha Miettinen
Juha Miettinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

010 228 4413 040 514 1221

Omakotitalo 5H 119 m²
Sudenpolku 3, Jyväskylä (Halssila)

Myyntihinta: 175 000,00 €

Hyvin hoidettu talo rauhallisella, lapsiystävällisellä alueella. Vuosien mittaan on tehty mittavia kunnostuksia, esim. käyttövesi- ja lämmitysputkistot sekä vesikatto. Tänne on helppo kotiutua.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina™

Tarinaa kodista

Alueen talot on rakennettu 1970-luvun puolivälissä ja suurinosa asukkaista asuu edelleen rakentamissaan taloissa. Kadulle on muuttanut lapsiperheitä viime vuosina. Alue on rauhallinen ja lapsiystävällinen. Ulkoilumaastot "nurkan takana" kuten lenkkipolku ja hiihtoladut talvella. Lasten päiväkoti, leikkipuisto ja kerhotila muutaman sadan metrin päässä, samoin urheilukenttä. Kesäisin siinä pelataan jalkapalloa ym. ja talvisin luistelijat täyttävät sekä kaukalon että kentän.

Olemme asuneet täällä kolme vuosikymmentä, viihtyneet hyvin ja asuminen on ollut helppoa. Pihaltamme olemme saaneet viinimarjoja, vadelmia, luumuja ja raparperiä. Pienellä kasvimaalla olemme kasvattaneet myös yrttejä. Perennat kukkivat vuodesta toiseen. Myös oravat, jänikset ja monet pikkulinnut viihtyvät takapihalla. Piha on suojaisa grillaamiseen ja yhteisiin kahvi- ja ruokahetkiin. Kuitenkin, vuodet vierivät ja meidän on aika muuttaa muualle nauttimaan näistä hetkistä.

Omistajan Top 3

 • Koti, jossa viihdytään
 • Rauhallinen sijainti
 • Lapsiystävällinen alue
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8127117
 • Osoite
  Sudenpolku 3, 40400 Jyväskylä
 • Asuintilat
  oh,k,3mh,th,s,kh,2wc,at
 • Huoneluku
  5
 • Pinta-ala
  119 m²
 • Kokonaispinta-ala
  168 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Pakastin, Kylmiö, Kaapistot, Liesi (induktio 2013), Liesituuletin, Astianpesukone (2012)
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC (2), Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: maali, tapetti, Lattiat: parketti, laatta, laminaatti, muovi
 • Rakennusvuosi
  1976
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Pelti
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Katto: uusittu 2011, Kylpyhuone/wc: remontoitu 1980-luvulla, Julkisivu ym.: yhden makuuhuoneen ja olohuoneen yksi ikkuna uusittu 2010
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  694 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Tasainen puutarhatontti
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, asemakaava, sitova tonttijako
 • Velaton hinta
  175 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Jyväskylä

Kuvaus

Paikallinen Nordea palveluksessasi. Olemme asiantuntijoita Jyväskylässä ja vähän laajemminkin. Ota rohkeasti yhteyttä! Kassapalvelut Neuvontapalvelut Valuutan vaihto Tallelokero Raha-automaatti Kolikkopiste Laskunmaksuautomaatti

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä Avoinna arkisin 10-16.30

Yhteyshenkilö

Laura Hännikäinen

Laura Hännikäinen Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 04840 Laura.hannikainen@nordea.fi

Energinen ja Innokas. Urheilullinen. Positiivinen. Huippu asiakaspalvelija!

Pirjo Kapanen

Pirjo Kapanen Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 04624 Pirjo.kapanen@nordea.fi

Ystävällinen. Golf-taitaja. Kokenut rahoitusalan ammattilainen. Unelmien toteuttaja.

Susanna Kautto

Susanna Kautto Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 02210 Susanna.kautto@nordea.fi

Iloinen, Sähäkkä, Idearikas. Urheilullinen. 15 vuoden kokemuksella. Ystävällinen asiakaspalvelija.

Suvi Saarivaara

Suvi Saarivaara Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 02284 Suvi.saarivaara@nordea.fi

Ahkera, Tunnollinen, Joustava. Luotettava ja toimeen tarttuva. Reilu ja Rento Loisto tyyppi!

Pia Pohjavirta

Pia Pohjavirta Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 02180 Pia.pohjavirta@nordea.fi

Iloinen, Ystävällinen. Pitkän kokemuksen omaava. Elämäniloinen, Rauhallinen. Huolehtivainen, Tunnollinen.

Sanna Jääskeläinen

Sanna Jääskeläinen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020302344 Sanna.jaaskelainen@nordea.fi

Reipas, Iloinen heittäytyjä. Tehokas ammattilainen 10 vuoden kokemuksella. Reilu ja Tasapuolinen.

Maria Järvinen

Maria Järvinen Henkilökohtainen pankkineuvoja

0203 02217 Maria.jarvinen@nordea.fi

Rauhallinen. Hyvä kuuntelija. Tunnollinen. Ystävällinen. Joukkuepelaaja. Prätkätyttö.

Lainalaskuri

Halssila

Alueesta yleisesti

Halssila, Jyväskylän XVI kaupunginosa, kattaa Jyväsjärven pohjois- ja koillisrannan asuinalueet Aholaidasta Äijälänrantaan. Suuri osa asutuksesta on mahtavan Aittovuoren rinteillä, korkeuserot ovat suuria ja ylimmiltä kaduilta on näköala Päijänteelle asti. Halssilassa toimi kaupungin kivilouhimo vuosikymmenten ajan, mm. Taulumäen kirkon peruskivet ja vanhat katukivet on hakattu täällä. Halssilan hiihtomaa ja laaja latu- ja polkuverkosto tarjoavat mainiot ulkoilumaastot. Marjastus ja sienestys voi alkaa lähes kotiovelta. Jyväsjärveä kiertävä kevyen liikenteen väylä ja uimaranta sekä venevalkama ovat myös lähellä. Halssilasta on keskustaan 1-3 kilometriä, Seppälän ja Jyskänlaakson liikekeskukset ovat aivan vieressä. Vaajakoskentietä kulkee useita paikallisliikenteen bussivuoroja. Halssilan koulua käyvät alueen ala-asteikäiset Äijälänrantalaisia lukuunottamatta, oppilaita on n. 600. Yläaste käydään ensisijaisesti Huhtasuolla. Koulun vieressä on kirjasto, jonka jatkuvuus on nyt turvattu vahvalla kansalaisaktiivisuudella. Kunnallisia päiväkoteja on kaksi, Aittorinne ja Halssila. Äijälänrannassa on yksityinen päiväkoti Amiraali. Satoja seniorikansalaisia asuu Telkänpesän palvelukeskuksessa. Tiloissa toimii myös vauvauinti Pikkujoutsen. Jyväskylän seurakunnan Halssilan kirkko ja Adventtikirkko tarjoavat hengellistä ravintoa ja myös erilaisia kerhoja, mm. Partio. Suurhalssilan alueella on autokauppoja, katsastusasemia, autohuoltoja, rautakauppa, pesula, erikoisliikkeitä, kampaamoja, lähikauppoja, pizzeria ja ravintola sekä sanomalehtikonserni Keskisuomalainen. Viherlandia puutarhamyymälä on valtakunnallinen nähtävyys! Kivistön työväentalo on Jyvässeudun vilkkain tanssipaikka talvisin. Aholaidassa on koirien agilitykenttä.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Haastattelu

 

 

Halssilassa on hauskaa asua!

Muutin perheeni kanssa Halssilaan 2006, pienen mökin paikalle tehtyyn uuteen omakotitaloon. Etsimme omakotitaloa pyörämatkan päässä keskustasta ja kävelymatkan päässä päiväkodista ja ala-asteesta. Täällä saimme lisäksi erinomaiset liikuntamaastot ja mainiot naapurit, olemmekin viihtyneet erinomaisesti.

Halssila on hyvin monimuotoinen alue ja asukkaita on todellakin vauvasta vaariin, tämä luo hyvin lämpimän ja suvaitsevaisen kasvuympäristön, hyvien ihmisten kylän. Kivistön työväentalo ei enää ole keskipiste, vaan Halssilan koulu ja kirjasto. Koululla on esiopetusta ja ala-aste, henkilökunta on erinomaista ja yhteistyö vanhempien ja Asukasyhdistyksen kanssa tiivistä, mm. keväällä pidetään yhteinen siivouspäivä. Halssilan Asukasyhdistykselle on myönnetty tunnustuspalkinto omalla asuinalueella tehdystä kestävän kehityksen edistämistyöstä 2009.

Viime aikoina olemme moneen kertaan joutuneet kampanjoimaan lähikirjastomme säilyttämiseksi. Viimeisimmät kampanjat ja mielenilmaukset levisivät 2014 myös muihin lähiöihin ja saimmekin kaupungin suunnitelmat muuttumaan, nyt voimme lopulta huokaista! Toivotan uudet asukkaat tervetulleeksi Halssilaan, olkaa myös aktiivisia tutustumaan naapureihin ja alueen seuroihin, kerhoihin ja porukoihin!

Paikallinen uutisartikkeli

Naapurustossa paljon lapsia

Halssilanmäki on kaupungissa mutta samaan aikaan luonnonrauhassa. Kuva: Matti Salmi / Keskisuomalainen

Kuukauden ikäinen poikavauva tuhisee babysitterissään ja katsoa tapittaa Mila-siskonsa, 4, ja Mico-veljensä, 7, touhuja. Lapsilla on hyvin tilaa elää ja leikkiä.

Anna, 36, ja Karo Luhanka, 37, rakensivat itse talonsa Halssilanmäelle kolme vuotta sitten. Talo on sananmukaisesti heidän toiveittensa täyttymys.

 • Olen paljasjalkainen halssilalainen, äitini ja monia vanhoja ystäviäni asuu täällä edelleenkin, ja ehdottomasti halusimme tänne takaisin. Muutimme Palokasta rivitalosta, Karo Luhanka sanoo.

Anna Luhanka kertoo, että he saivat tonttinsa vasta viidennellä hakukerralla.

 • Olimme siihen mennessä hakeneet jo kymmentä eri tonttia. Tämä tonttimme oli sillä kertaa ainoa haettava tontti, nainen huokaisee onnellisena.
Naapurustossa paljon lapsia

Se, että molempien vanhemmat asuvat lähellä, on yrittäjäperheen äidille suuri etu ja onni. Karo Luhangalla on oma yritys Mundus Aer Oy, ja vaimo on apuna samassa yrityksessä, tosin parhaillaan äitiyslomalla.

Pariskunta luettelee Halssilanmäellä asumisen etuja. Yhdeksi niistä listataan juuri se, että mummo asuu kävelymatkan päässä. Mila ja Mico kipaisevat helposti välillä mummolaan, ja äiti saa keskittyä kuopuksen hoitoon.

Muita huomion arvoisia etuja lapsiperheelle on se, että naapurustossa asuu paljon lapsia.

 • Tällä meidän kadulla Ohtokujalla asuu 30 eri-ikäistä lasta, pääosin ikähaarukassa kahdesta kahdeksaan vuoteen. Voit kuvitella, että vilskettä riittää, isä sanoo.

Perheen oma piha ei ole suurin suuri, mutta takapiha on pyhitetty täysin lapsille. Siellä on leikkimökki, trampoliini ja hiekkalaatikko. Aivan kodin vieressä oleva autojen kääntöpaikka on myös oiva alue lasten peleihin ja leikkeihin.

Autoliikenne on hyvin vähäistä, joten pelkoa autoista ei tarvitse tuntea. Äiti naurahtaa muistellessaan viime kesää, kun lapset pelasivat alueella sählyä, ja Mico tuli hakemaan mehua kaikille.

 • Siihen ei ihan yksi mehupullo riittänyt.
Hyvät leikkimahdollisuudet

Lasten leikkimahdollisuudet ovat muutenkin Halssilanmäen alueella erityiset, sillä aivan vieressä on Halssilan Ilvespuisto ja sen kaikki mahdollisuudet. Puistossa on kerhotoimintaa eri ikäisille, on perhekahvila, on liikuntamahdollisuuksia kesäisin ja talvisin ja lisäksi vielä leikkipuisto.

Monella suunnalla on lisäksi sankkaakin metsää. Se houkuttaa vähän isompia lapsia leikkeihin tai vaikka mustikoita poimimaan.

Halssilanmäen asukkailla on luonnollisesti kaikki Halssilan edut käytettävinä, muun muassa on oma päiväkoti, koulu ja kirjasto.

 • Ehdottomasti haluamme kehua niin äitiys- kuin lastenneuvolaammekin, se on monien mielestä kaupungin paras, Anna-äiti tietää.
Luonnonrauhaa

Yksi alueen eduista on sen sijainti. Molemmat toteavat asuvansa kaupungissa, mutta samaan aikaan täysin omassa luonnonrauhassaan.

 • Pyörällä pyöräteitä pitkin matkaa kaupungin keskustaan on vain kaksi kilometriä. Ja erityisesti täällä pyöräily käy myös kunnon päälle, on tuo mäki sen verran korkea ja pitkä, Karo Luhanka naurahtaa, mutta tunnustaa kuitenkin kulkevansa autolla töihin.

Luonnonläheisyys on aina yksi viihtyvyystekijä, ja Halssilanmäellä se on korostetusti läsnä joka puolella.

Talvisin vieressä on Halssilan hiihtomaa latuverkostoineen, kesäisin sama verkosto palvelee pururadalla lenkkeilijöitä, mutta myös luonnossa kulkijoita, marjastajia ja sienestäjiä.

Kirjoitus on julkaistu alun perin Keskisuomalaisessa 13.4.2013. Teksti: Eija Juutilainen / Keskisuomalainen

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Villeco Oy

Kauttamme saatte energiatehokkaat lämmitys-, ilmanvaihto ja käyttövesijärjestelmät sekä luonnollisen kauniit ja puhtaat rakennusmateriaalit, jotka asennamme halutessanne avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta käyttöönottoon asti. Kun huolehdimme sekä LVI-asennuksista että sisäpinnoista, on kokonaisuus ehjä ja kaikki etenee järjestyksessä ilman, että asiakkaan tarvitsee huolehtia rajapinnoista. Putket ja kalusteet ovat yhtä siististi asennettuja kuin pinnat viimeisteltyjä. Työmme jäljen voit löytää mm. Deko, Koti&keittiö sekä Avotakka -lehdistä. Mikäli tarvitset myyntiä tai vuokrausta varten energiatodistuksen rakennukselle teemme sen nopeasti ja edullisesti.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.

Suomen Erikoistoimitilapalvelu Oy

Suomen Erikoistoimitilapalvelu - “Meille positiivisuus ei ole poikkeustila”

Suomen Erikoistoimitilapalvelu tuottaa laadukkaita toimitilapalveluita yrityksille ja kotitalouksille. Olemme erikoistuneet mm. saneerauksiin ja erikoispuhdistuksiin.

Tarinamme alkoi Keski-Suomesta vuonna 2003 ja nyt toimimme valtakunnallisesti itsenäisten franchising-yrittäjien kautta. Tavoitteenamme on kasvaa, muuttaa rakennusalan irvikuvaa positiivisempaan suuntaan ja luoda lisää työpaikkoja ympäri Suomea.

Toimintamme kulmakiviä ovat yrittäjyys, laatu ja osaaminen. Olemme luotettava ja joustava kumppani vaativiinkin kohteisiin. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita ja kehittyä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Arvomaailmamme koostuu:

 • Läpinäkyvyydestä
 • Avoimuudesta
 • Laadusta
 • Luotettavuudesta

Suomen Erikoistoimitilapalvelu Oy http://www.setp.fi

Pentti Janhonen Oy

Pentti Janhonen Oy on Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella toimiva luotettava asiantuntijayritys, jonka kautta voit tilata mm. asuntokaupan kuntotarkastukset, kosteuskartoitukset ja energiatodistukset. Kaikkiin edellä mainittuihin meillä on pätevyydet ja sertifikaatit.

Asuntokaupan kuntotarkastus ja kosteuskartoitus ovat aistinvaraisesti ja rakennetta rikkomattomalla menetelmällä suoritettavia tarkastuksia. Asuntokaupan yhteydessä on jokaisen osapuolen kannalta hyvä teettää tarkastus puolueettomalla ammattilaisella. Kuntotarkastuksessa selvitetään rakennuksen rakennustekninen kunto, korjaustarpeet, vaurio-, käyttöturvallisuus- ja terveysriskit sekä annetaan toimenpidesuositukset.

Tutustu toimintaamme kotisivuillamme ja Facebookissa. Valitse kylän kokenein tarkastaja!

Pentti Janhonen Oy http://www.penttijanhonen.fi/

Paikallisuutiset

Keskisuomalainen - uutiset
Keskisuomalainen - uutiset
Lue lisää
Kiinniotettu karkasi juosten poliisilta Jyväskylässä
Kiinniotettu karkasi juosten poliisilta Jyväskylässä
Poliisi jahtasi koiran avulla virkavallan käsistä karkuun lähtenyttä kiinniotettua Jyväskylän Kukkumäessä tiistaina iltapäivällä.Poliisin tilannekeskuksesta Tampereelta kerrottiin, ettei operaatiosta ollut vaaraa sivullisille. Tilanne Kukkumäessä oli kello 17 mennessä jo pääosin purkautunut, ja karkulainen...
Lue lisää
Keskisuomalainen - Kotipeili
Keskisuomalainen - Kotipeili
Lue lisää
Yksiössä kaikki tarvittava
Yksiössä kaikki tarvittava
Opiskelijakämppä on monen nuoren ensimmäinen oma koti. Vaikka se ei kaikilta osin olisi toiveiden täyttymys, siitä on vähälläkin rahalla ja vaivalla saatavissa omannäköinen ja viihtyisä paikka. Jyväskylän Kukkumäessä asuva Henna löysi neljä vuotta sitten opintojensa alkaessa vapailta markkinoilta vuokrayksiön....
Lue lisää