Rivitalohuoneisto 3h, k, kh, vh 75 m²
Rypysuontie 50, Kuopio (Länsi-Puijo)

Myyntihinta: 119 000,00 € Velaton hinta: 119 000,00 € Ensiesittelyssä: 26.03.2017 klo 13:30 - 14:00

Näppärä rivitalokolmio Rypysuolta. Asunto kahdessa kerroksessa. Alakerrassa keittiö, olohuone ja kylpyhuone. Yläkerrassa kaksi tilavaa makuuhuonetta ja vaatehuone. Oma piha. Hyvät ulkoilumaastot lähistöllä. E-lk D.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina™

Tarinaa kodista

Nousevien vuokrien maksu rupesi kyllästyttämään, jolloin syntyi ajatus ostaa oma koti ja sellainen josta saisi laitettua oman näköisen.
Keväällä 2013 löytyi tämä ja se oli meidän perheelle passeli. Eli ennemmin vaatehuone kuin sauna :)
Elämäntilanteen muututtua tästä minulle rakkaasta kodista on aika luopua.

Asuinympäristö on turvallinen ja rauhallinen joten sopii mainiosti lapsiperheelle. Koulu, päiväkoti sekä lähikauppa ovat kivenheiton päässä. Hyvät kulkuyhteydet.
Ulkoilu mahdollisuudet ovat mahtavat ja lähes kotiovelta pääset metsään lenkille, hiihtämään tai samoilemaan.
Oma takapiha, jossa kesäisin on mukava viettää aikaa esim. grillaten ja viljellä vaikka perunaa.

Omistajan Top 3

 • Rauhallinen asuinympäristö / taloyhtiö.
 • Hyvät ulkoilumahdollisuudet.
 • Asunnon toimiva pohjaratkaisu.
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8144392
 • Osoite
  Rypysuontie 50, 70280 Kuopio
 • Huone-erittely
  3h, k, kh, vh
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3h+k+kh
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  75 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/2
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  Ei
 • Ikkunoiden suunta
  pihalle
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin, Kaapistot, Liesi (induktio), Liesituuletin
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), kylpyhuone remontoitu 2004
 • Lattiapäällyste
  muovi, laminaatti, laatta
 • Rakennusvuosi
  1975
 • Energialuokka
  D
 • Rakennusmateriaali
  Tiili
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Pesutupa, Mankeli, Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Muut tilat: huoneistokohtainen kylmä varastotila
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  ulko-ovet 1990, kaukolämpö 1990, kattopinnoitteen vaihto 1995, vesikaton räystäspeltien uusiminen 1998, saunaos. remontoitu 2001, sisäpihan ulko-ovet uusittu 2003, ikkunat ja vuorilaudat kunnostettu 2007, varastojen ovien uusiminen 2008, lukitus 2013, lämmönsiirrin sekä jätekatos uusittu ja pyörävarasto rakennettu 2013.
 • Päätetyt korjaukset
  Vuoden 2015 yhtiökokouksessa päätetään kattosuunnittelun aloittamisesta ja annetaan hallitukselle valtuudet kilpailuttaa ja valita suunnittelija.
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  5-vuotissuunnitelma: ilmanvaihtohormien puhdistus ja säätö, pensasaidan uusiminen
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  3 350 m²
 • Hoitovastike
  270,00 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  270,00 €/kk
 • Myyntihinta
  119 000,00 €
 • Velaton hinta
  119 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Kuopio

Kuvaus

Nordeassa neuvomme sinua ja perhettäsi talouden tärkeissä kysymyksissä. Katso lisää nordea.fi/tervetuloa ja soita meille, niin varataan aika tapaamiseen!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Kuopio Kauppakatu 28 (Kauppakeskus Aapeli), 70100 Kuopio ma-pe 10.00-16.30 (kassapalvelut 10.00-13.00)

Yhteyshenkilö

Sirpa Knuutinen HPN

Nina Riikkonen HPN

Teija Olkkonen HPN

Johanna Tuomainen HPN

Kaija Lappeteläinen HPN

Sirpa Huovinen HPN

Maritta Tammela HPN

Outi Mehtonen HPN

Lainalaskuri

Länsi-Puijo

Alueesta yleisesti

Länsi-Puijon kaupunginosa sijaitsee noin 4−5 kilometrin etäisyydellä keskustasta, Puijon selänteen länsipuolella. Alue on perinteinen ja monipuolinen pääosin 1970-luvulla rakennettu asuntoalue, jossa pientaloalueet omakotitaloineen ja rivitaloineen ympäröivät kerrostaloalueita. Alue tunnetaan myös Länsipuijo-Rypsysuo-alueena. Alueelta on hyvät yhteydet joka suuntaan, keskustaan pääsee sujuvasti niin linja-autolla kuin pyöräillen. Länsipuijo-Rypysuo-alueella on hieman yli 2300 asukasta. Alueen väestön keski-ikä on noin 40 vuotta. Alueella asuu runsaasti nuoria aikuisia sekä työikäisiä, mutta myös tulevaisuudessa enemmän ikääntyvää väestöä. Lapsiperheiden määrä alueella on vähentynyt, mutta lapsiperheitä on edelleen hieman alle kolmannes asuntokunnista. Alue on rakennettu melko väljästi, mikä tuo lisää asumismukavuutta. Länsi-Puijon koulun ympäristö on yksi Kuopion lähivuosien täydennysrakentamisalueista, mikä pitänee asukkaiden määrän nykyisellä tasolla myös lähivuosina. Alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet. Puijon tarjoama monipuolinen ja laadukas lenkkeily- ja latuverkosto on aivan vieressä. Lähistöllä sijaitsevat lisäksi mm. Puijon hiihtostadion, Antikkalan laskettelurinne ja golfkenttä sekä uusi Puijon pesäpallostadion. Uima-, keila- sekä jäähallit ja Kuopio-halli monipuolisine sisäliikuntamahdollisuuksineen ovat kaupunkiin mennessä noin kolmen kilometrin päässä. Länsipuijo-Rypysuo-alueen palveluihin sisältyvät ala-asteen koulu ja päiväkoti sekä pienehkö liikekeskus, josta löytyy mm. kauppa ja kampaamo. Myös Länsi-Puijon asukastupa toimii tässä samassa keskuksessa. Alue oli mukana valtakunnallisessa Lähiöuudistus 2000 -hankkeessa, jonka yhteydessä aluetta uudistettiin ja sen yleisilme parantui. Muun muassa liikekeskuksen asukastupa perustettiin hankkeen aikana ja alueelle valmistui myös vuonna 2007 uusi koulu.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Virranta-yhtiöt

Virranta-yhtiöt on kokonaisvaltaista rakennuspalvelua tarjoava yritys. Olemme erikoistuneet sisäilmapalveluihin, rakennus-, lvi- ja talotekniikkaan. Meillä on vahva osaaminen ja 25-vuoden kokemus monipuolisista sekä vaativista työkohteista, sekä laaja asiakaskunta niin julkisista kuin yksityisasiakkaista. Lue lisää nettisivuiltamme ja pyydä tarjous!

 

Virranta-yhtiöt http://www.virranta.fi

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.

Paikallisuutiset

Savon Sanomat - uutiset
Savon Sanomat - uutiset
Lue lisää
Leppävirran kunnantalo muuttuu kotiseutuvideostudioksi
Leppävirran kunnantalo muuttuu kotiseutuvideostudioksi
Leppävirtalaisilla on mahdollisuus puristaa parin minuutin videotallenteeseen mietteitään jälkipolville omasta kotiseudusta.Kunta on vastannut Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi Suomen Kotiseutuliiton haasteeseen keskustella kotiseutusuhteesta ja kotiseudun merkityksestä.Kutsu koskee erityisesti kuntavaaliehdokkaita,...
Lue lisää
Savon Sanomat - asuminen
Savon Sanomat - asuminen
Lue lisää
Pursiaisten testilaboratorio vaihtaa väriä tiheään
Pursiaisten testilaboratorio vaihtaa väriä tiheään
Vaaleanpunainen, vihreä, tummanvioletti, turkoosi...Värien nimet sinkoilevat Anni Pursiaisen ja keskimmäisen tyttären Nooran suista. Se kuvastaa vain sitä, kuinka usein vaikkapa seinät saavat uuden ilmeen Pursiaisten kotona Lapinlahden Alapitkällä.– Minä olen semmoinen tolskooja, somistusyritystä pyörittävä...
Lue lisää