Omakotitalo 4H 110 m²
Kiikarikatu 3, Joensuu (Utra)

Myyntihinta: 189 000,00 € Esittely: 31.07.2017 klo 17:30 - 18:00

Hyväkuntoinen 1998 valm. talo, jota remontoitu vuosien varrella. Hyvin hoidettu kaunis 1174 m²:n puutarhatontti. Ei lain vaatimaa energiatodistusta.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8144435
 • Osoite
  Kiikarikatu 3, 80160 Joensuu
 • Asuintilat
  4h, k, khh, kph, s, 2wc, ak, var.
 • Huoneluku
  4
 • Pinta-ala
  110 m²
 • Kokonaispinta-ala
  136 m²
 • Kerrosala
  136 m² , 136
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (jää/viileäkaappi), Pakastin (kodinhoitohuoneessa), Kaapistot, Liesi (keraaminen), Liesituuletin, Astianpesukone, puutasot
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC (2 kpl), Peilit, Suihku (2 kpl), Pesukoneliitäntä (khh), Ikkunat (kph, s), Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys
 • Pintojen materiaalit
  Lattiat: Makuuhuoneet ja olohuone laminaatti. Muut: laatta.
 • Rakennusvuosi
  1998
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Pelti
 • Lämmitys
  Sähkö ja puu
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: Ulkoverhouksen maalaus 2006, 2 makuuhuoneen pinnat 2009, keittiö 2010, olohuone ja eteinen pintoja 2014, terassi 2015 ja makuuhuoneen pintoja 2016.
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  1 174 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Tasamaatontti ja paljon istutuksia.
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, Asemakaava
 • Velaton hinta
  189 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Ulla-Riitta Hämäläinen

Ulla-Riitta Hämäläinen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 928

Yksilöllistä ja asiantuntevaa neuvontaa kodin rahoittamiseen.

Teemu Tertsunen

Teemu Tertsunen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 302 565

Kodin rahoitusratkaisuja tositarkoituksella.

Heidi Kasi

Heidi Kasi Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 993

Asta Kaltiainen

Asta Kaltiainen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 302 548

Arja Pekkinen

Arja Pekkinen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 409

Lainalaskuri

Utra

Alueesta yleisesti

Joensuun kaupunginosa Utra sijaitsee Pielisjoen rannalla Rantakylän ja Kontiolahden puolella sijaitsevan Kupluskylän välissä. Se liitettiin Joensuuhun 1950-luvulla. Alueella on pitkä historia, sillä se on Joensuun kaupungiosista vanhimpia. Aina 1980-luvulle asti Utra oli puutalojen kaupunginosa, mutta sittemmin alueella on runsaasti omakoti-, rivi- ja pienkerrostaloasutusta. Utran koulu on maakunnan suurin alakoulu. Alueen päiväkoteja ovat Utran päiväkoti sekä yksityiset päiväkodit Harakankello ja Tilkkutäkki. Alueen nähtävyyksiä ovat muun muassa Suomen ainoita pystyhirsikirkkoja edustava Utran puukirkko, muistomerkit Aurinkokello ja Vesisaha sekä Utran saaret ja Pielisjoen rannat, jotka ovat mainioita virkistysalueita. Utra tarjoaa hienot puitteet kaikenlaisen liikunnan harrastamiseen. Hyvät lenkkipolut risteilevät upeassa jokimaisemassa ja Utran harju on erittäin monipuolinen liikunta- ja virkistysalue. Lisäksi alueelta löytyy muun muassa tekonurmikenttä vaikkapa jalkapallon pelaamiseen sekä Utran koulun Kenttä ja frisbeegolfrata.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy

Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy on asiantunteva yleisjuridiikan asianajotoimisto Joensuun keskustassa. Suomen Asianajajaliiton jäsenenä hoidamme toimeksiannot ehdottoman luottamuksellisesti ja hyvää asianajotapaa noudattaen.

Toimistomme palvelee yksityishenkilöitä asiantuntemuksella esimerkiksi riita- ja rikosasioissa, perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa sekä vahingonkorvausasioissa.

Yritysten osalta hoidamme kokonaisvaltaisesti yritystoimintaan liittyviä toimeksiantoja, muun muassa konkurssitilanteet, sopimus- ja yhtiöoikeudelliset asiat sekä riita- ja rikosasiat.

Toimistomme on avoinna arkisin 8-16 (Malmikatu 7 A, 80100 Joensuu). Puhelimitse yhteyden saa numeroista 010 548 8100 tai 013 228 791 ja sähköpostitse asianajotoimisto@petrisallinen.com.

Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy http://www.asianajotoimistojoensuu.fi/

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.