Rivitalohuoneisto 3h, k, kh, s, wc, terassi 81 m²
Ahopurontie 1, Kuopio (Julkula)

Lähtöhinta: 137 840,16 € Velaton lähtöhinta: 140 000,00 €

Mikä sijainti! Luonto lähellä, kaupunki lähellä, kauppa, leipomo, ravintola... Omalta pihalta pääset Puijon lenkkipoluille ja talvella hiihtoladulle. Helpot yhteydet kaupunkiin ja moottoritielle. Asunto on kaunis ja huoleton, laajasti remontoitu viime vuosina. Lisäksi taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta eikä mitään suuria saneerauksia ole tulossa lähivuosina. Ja pisteenä iin päälle, tämä asunto on heti vapaa, joten muuttamaan tähän upeaan kotiin pääset vaikka heti. E-lk D.

SKV OmaTarjous™ on kauppatapa, jossa asunnolle asetetaan lähtöhinta, mutta lopullinen myyntihinta muodostuu tarjousten perusteella. Lue lisää OmaTarjouksesta™.

Haluan aloittaa tai lopettaa seuraamisen Haluan tehdä tarjouksen
Täyttämällä yhteystietosi saat tiedot kohteesta tapahtuvista muutoksista. Voit lopettaa kohteen seurannan milloin haluat.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Opintojemme jälkeen etsimme perheelleemme ensimmäistä omaa kotia. Ihastuimme asunnon yhtenäiseen valoisaan, vaaleaan sisustukseen, uudehkoine kodinkoneineen. Asunto on toimiva kokonaisuus suurehkolla saunalla. Pienten lasten kanssa arvostimme toimivaa arkea rauhallisessa ympäristössä. Kauppa, leikkipuisto, luonnonläheinen puroympäristö, lasten päivähoitopaikkoja ja hyvät bussiyhteydet löytyvät läheltä. Mikä parasta, Puijon metsään lenkille pääsee suoraan omalta takapihalta, jolloin siirtymiseen ei mene ylimääräistä aikaa. Huonon kelin yllättäessä voi treenin tehdä taloyhtiön kuntosalilla. Nyt perhe kasvaa jälleen kokoa ja nykyinen kotimme jää meille pieneksi. Toivomme, että seuraavat asukkaat viihtyvät asunnossa yhtä hyvin kuin me.

Omistajan Top 3

Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8147867
 • Osoite
  Ahopurontie 1, 70260 Kuopio
 • Huone-erittely
  3h, k, kh, s, wc, terassi
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3 h+k+s
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  81 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Ikkunoiden suunta
  itä/länsi, etupiha aidattu, takapiha rajoittuu metsään
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin (Electrolux 2011), Kaapistot (a la Carte valkoiset), Liesi (tasoliesi), Liesituuletin (Franke 2011), Astianpesukone (Matsui 2017), Mikroaaltouuni (integroitu, Electrolux 2011), valkoinen ja valoisa keittiö, kodinkoneet rosteria (astianpesukone valkoinen), ikkunat luonnonpolulle päin
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna (tumma), Kiuas (uusittu 2017, Harvia), Erillinen WC (alakerrassa), Peilit, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (kh), kylpyhuone uusittu viimeksi vuonna 2006
 • Lattiapäällyste
  vaalea laminaatti
 • Rakennusvuosi
  1985
 • Energialuokka
  D
 • Rakennusmateriaali
  Puu
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Kerhohuone, Pesutupa, Mankeli, Muut tilat: kuntoiluhuone ja pesutupa
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  piha-aidat, ullakko lisäeristäminen -07, ilmastointikanavat puhdistus ja säätö, lämmönvaihdin -08, salaojien puhdistus -09, vesikaton uusiminen, ikkunoiden huolto -10, pääovet, lukitus, Bauer-vesilaite käyttöveteen -11, lämpökanaali -13, eteläp. ulkolaidoitus -14, ikkunat uusittu, maalausta, kylmävesimittarit, termostaatit 2015, ilmanvaihdon puhd. ja säätö, julkisivumaalauksia, pihavalaistus, asukkaiden käyttöönottaman kaupunginpuistoalueen ennallistaminen, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö -16, julkisivumaalauksia -16, pihavalaistuksen uusimista -16, asukkaiden käyttöön ottaman puistoalueen ennallistamista -16, varaston vesikattojen uusinta -17
 • Päätetyt korjaukset
  ei ole
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  kunnossapitotarveselvityksessä seuraavalle viidelle vuodelle: ulkolaudoituksen kunnostus ja maalaus, lämmitysjärjestelmän tasapainotuksia
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  8 148 m²
 • Hoitovastike
  235,00 €/kk
 • Rahoitusvastike
  141,17 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  376,17 €/kk
 • Lähtöhinta
  137 840,16 €
 • Velaton lähtöhinta
  140 000,00 €

Julkula

Alueesta yleisesti

Julkula on pitkänomainen, Kallaveden rantoja myötäilevä, Puijon länsirinteelle sijoittuva rivitalovaltainen kaupunginosa, jossa valtaosa asunnoista on omistusasuntoja. Etäisyys keskustaan on 4−6 kilometriä. Julkulan kaupunginosan kasvu alkoi varsinaisesti viime sotien jälkeen. 1940-luvun lopussa ja 1950-luvun alussa Julkulaa rakennettiin kaupungin reuna-alueena ja pääosin se on toteutettu 1970−1990-luvuilla. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Julkulassa on erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Alueella on paljon erilaisia lenkkeilypolkuja, jotka talvella toimivat valaistujen ja kunnossa pidettyjen latujen pohjana. Polkuja pitkin pääsee suoraan Puijolle, joka on valtakunnallisesti tunnettu nähtävyys, ja jossa järjestetään ympäri vuoden erilaisia urheilutapahtumia. Julkulassa on useita urheilukenttiä, joiden tarjoamasta kattavasta lajivalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Alueella on myös kaksi uimarantaa sekä pienvenesatama. Alueella on omia päiväkoteja, nuorisotalo, kauppoja ja kampaamoja, kasvimaapalstoja. Viereisellä Länsipuijo-Rypysuo-alueella sijaitsee lisäksi ala-asteen koulu. Julkulasta on muutaman kilometrin matka Puijonlaakson ostoskeskukseen, josta löytyvät lähes täydelliset palvelut. Julkula on pyöräily- ja lenkkeilyetäisyydellä keskustasta. Linja-autovuoroja on useita tunnissa. Julkulan väestön keski-ikä on 38 vuotta. Alue on hyvien palveluidensa ja luonnonläheisyyden ansiosta erityisesti nuorten pariskuntien ja lapsiperheiden suosiossa. Julkulassa asuu hieman alle 2600 ihmistä.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivui

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/