Rivitalohuoneisto 4h, k, kh, s, wc, vh, terassipiha 90 m²
Puijonsarventie 13, Kuopio (Julkula)

Myyntihinta: 139 500,00 € Velaton hinta: 139 500,00 € Esittely: 21.02.2017 klo 16:30 - 17:00

Keskeisellä paikalla Julkulan palvelujen lähellä sekä rannan tuntumassa yksitasoinen päätykoti, johon pääset muuttamaan vaikka heti kaupasta! Yhtiö on hyvässä hoidossa. Autotalli myydään hintaan 4 500,00 euroa. Aurinkoinen korkea-aidattu pihapiiri on suojaisa, johon on mukava rakentaa oma kesänviettopaikka. Pinnoiltaan tämä koti on erityisen siisti ja pohjaratkaisu on toimiva. Kannattaa tulla tutustumaan! E-lk E.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8166452
 • Osoite
  Puijonsarventie 13, 70260 Kuopio
 • Huone-erittely
  4h, k, kh, s, wc, vh, terassipiha
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  4h+k+s
 • Huoneluku
  4
 • Pinta-ala
  90 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Ikkunoiden suunta
  länteen
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (Siemens 5 v.), Kaapistot, Liesi (keraaminen), Liesituuletin, Astianpesukone (Siemens n. 2v.), keittiö remontoitu vuonna 2002
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas, Erillinen WC, Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä
 • Lattiapäällyste
  parketti, laatta, muovimatto
 • Rakennusvuosi
  1985-89
 • Energialuokka
  E
 • Rakennusmateriaali
  Puu/tiili
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Ulkoiluvälinevarasto, Muut tilat: Iso huoneistokohtainen lämmin varasto, käynti B-talon päädystä
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  asfaltoinnin uusiminen+piha-alueen istutusten uusiminen 2015, ilmanvaihtojärj. huolto+säätö-13, postilaatikot uusittu-12, lämpökeskus uusittu+auton läm.pistokkeiden uusinta-09, C-talon sadevesiviemärin rakentaminen-05, lämm. verk. joustinputket pois 2001, iv-järj. huolto ja säätö-98, kph:eet kosteuskartoitettu-98, kph kosteusvaurioiden korjaus 1993
 • Päätetyt korjaukset
  käyttövesiputkiston uusiminen, hankesuunnitelma valmistunut 10.2.2017.
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  salaojien ja sokkeleiden kunnostus, puuosien huoltomaalaus, lukituksen uusiminen, raitisilmaventtiilien asentaminen seuraavan säädön ja puhdistuksen yhteydessä, tiilikattojen puhdistus+kunnon tarkistus, patteri- ja linjaverkkojen vaihto, käyttövesilinjaston saneeraus+sekottajien uusiminen, poistoilmapuhaltimien uusiminen, pihavalaistuksen osittainen parantaminen
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  6 587 m²
 • Hoitovastike
  274,50 €/kk
 • Rahoitusvastike
  90,00 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  364,50 €/kk
 • Myyntihinta
  139 500,00 €
 • Velaton hinta
  139 500,00 €

Kohde kartalla

Nordea Kuopio

Kuvaus

Nordeassa neuvomme sinua ja perhettäsi talouden tärkeissä kysymyksissä. Katso lisää nordea.fi/tervetuloa ja soita meille, niin varataan aika tapaamiseen!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Kuopio Kauppakatu 28 (Kauppakeskus Aapeli), 70100 Kuopio ma-pe 10.00-16.30 (kassapalvelut 10.00-13.00)

Yhteyshenkilö

Sirpa Knuutinen HPN

Nina Riikkonen HPN

Teija Olkkonen HPN

Johanna Tuomainen HPN

Kaija Lappeteläinen HPN

Sirpa Huovinen HPN

Maritta Tammela HPN

Outi Mehtonen HPN

Lainalaskuri

Julkula

Alueesta yleisesti

Julkula on pitkänomainen, Kallaveden rantoja myötäilevä, Puijon länsirinteelle sijoittuva rivitalovaltainen kaupunginosa, jossa valtaosa asunnoista on omistusasuntoja. Etäisyys keskustaan on 4−6 kilometriä. Julkulan kaupunginosan kasvu alkoi varsinaisesti viime sotien jälkeen. 1940-luvun lopussa ja 1950-luvun alussa Julkulaa rakennettiin kaupungin reuna-alueena ja pääosin se on toteutettu 1970−1990-luvuilla. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Julkulassa on erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Alueella on paljon erilaisia lenkkeilypolkuja, jotka talvella toimivat valaistujen ja kunnossa pidettyjen latujen pohjana. Polkuja pitkin pääsee suoraan Puijolle, joka on valtakunnallisesti tunnettu nähtävyys, ja jossa järjestetään ympäri vuoden erilaisia urheilutapahtumia. Julkulassa on useita urheilukenttiä, joiden tarjoamasta kattavasta lajivalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Alueella on myös kaksi uimarantaa sekä pienvenesatama. Alueella on omia päiväkoteja, nuorisotalo, kauppoja ja kampaamoja, kasvimaapalstoja. Viereisellä Länsipuijo-Rypysuo-alueella sijaitsee lisäksi ala-asteen koulu. Julkulasta on muutaman kilometrin matka Puijonlaakson ostoskeskukseen, josta löytyvät lähes täydelliset palvelut. Julkula on pyöräily- ja lenkkeilyetäisyydellä keskustasta. Linja-autovuoroja on useita tunnissa. Julkulan väestön keski-ikä on 38 vuotta. Alue on hyvien palveluidensa ja luonnonläheisyyden ansiosta erityisesti nuorten pariskuntien ja lapsiperheiden suosiossa. Julkulassa asuu hieman alle 2600 ihmistä.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivui

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Virranta-yhtiöt

Virranta-yhtiöt on kokonaisvaltaista rakennuspalvelua tarjoava yritys. Olemme erikoistuneet sisäilmapalveluihin, rakennus-, lvi- ja talotekniikkaan. Meillä on vahva osaaminen ja 25-vuoden kokemus monipuolisista sekä vaativista työkohteista, sekä laaja asiakaskunta niin julkisista kuin yksityisasiakkaista. Lue lisää nettisivuiltamme ja pyydä tarjous!

 

Virranta-yhtiöt http://www.virranta.fi

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Raksystems

Myy kotisi tarkastettuna ja vakuutettuna! Raksystemsin tarkastuspalvelut sekä Raksystems Kauppaturva tuovat turvallisuutta ja vauhtia asuntokauppoihin.

Paikallisuutiset

Savon Sanomat - uutiset
Savon Sanomat - uutiset
Lue lisää
Potilaiden kiittämä lääkäri haluaa kohdata heistä jokaisen yksilönä
Potilaiden kiittämä lääkäri haluaa kohdata heistä jokaisen yksilönä
– Laura Viitanen on ihana lääkäri. Aina niin asiallinen ja asiantunteva. Hän ottaa oikeasti asiakkaan vastaan asiakkaana, Aune Vartiainen kertoo hymyillen Kuopion pääterveysasemalla.Hän on ollut Viitasen potilaana vuodesta 2004 lähtien, jolloin tästä tuli hänen omalääkärinsä. Vaikka omalääkärijärjestelmä...
Lue lisää
Savon Sanomat - asuminen
Savon Sanomat - asuminen
Lue lisää
Tehtaanjohtajan talo on nykyään lapsiperheen "hersyvä soppa "
Tehtaanjohtajan talo on nykyään lapsiperheen "hersyvä soppa "
Sepän takomaa pihaporttia koristaa pässi-figuuri.– Varkautelaiset tunnistavat talon yhä siitä, Outi Sappinen-Rautiainen ja Risto Rautiainen naurahtavat.Tehtaan paikallisjohtajana 80 vuotta sitten toimineella Lauri Oinaalla oli selvästi huumorintajua, ja myös ymmärrystä rakentamiseen. Oinas rakennutti...
Lue lisää