Myyntijohtaja Lahteen

Avoimet työpaikat

Pitkäaikaisen myyntijohtajamme jäädessä eläkkeelle
Haemme Lahteen
 
MYYNTIJOHTAJAA
 
Etsimme joukkoomme kokenutta, rohkeaa ja hyvän draivin omaavaa myynnin vetäjää, joka haluaa olla mukana uudistuvassa SKV:ssä luomassa uudenlaista asiakaspalvelukokemusta asunnonvaihtajille.  Toimme syksyllä 2015 kiinteistönvälitysmarkkinoille uuden  Kodin Tarina®-palvelun, joka antaa asunnon myyjälle mahdollisuuden kertoa itse kodistaan kuvin, tekstein tai videolla. Kodin Tarina on saanut erittäin hyvän vastaanoton asiakkailtamme ja niitä on tehtykin jo lähes 2000 kpl.

Odotamme, että sinulla on näyttöä menestyksellisestä myyntijohtamisesta ja omaat hyvät verkostot Lahden seudulla. Tulet kiinteistönvälitykseen tai rakennuttamiseen liittyvältä toimialalta ja sinulla on suoritettu LKV-tutkinto. Olet energinen, kokenut myyjä ja koet tärkeänä edelleen tehdä itsekin välitystoimintaa, jotta voit olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Esimiehenä sinulla on kyky saada tuloksia aikaiseksi ja tiimisi parhaat puolet esiin. Työkaverisi ja esimiehesi pitävät vahvuutenasi kannustaa ihmisiä tekemään asioita, jotka he kokevat vaikeina saavuttaa. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi motivoituneen ja eteenpäin haluavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkamallin.

Sinun vahvassa ja esimerkillisessä johdossasi SKV Kiinteistönvälityksen Lahden seudun liiketoiminta tulee kasvamaan ja kehittymään edelleen.
 
Tiedusteluihin vastaa kenttäjohtaja Marko Vierto puh. 040 578 9003. Hae tehtävää 27.3.2017 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?27ce5e08.
Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.