Myyntipäällikkö Espooseen

Avoimet työpaikat

Haemme Espooseen
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
 
Etsimme ihmistä, joka on kokenut myyjä ja kokee tärkeänä edelleen tehdä itsekin välitystoimintaa, jotta voi olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Tulet kiinteistönvälitykseen tai rakennuttamiseen liittyvältä toimialalta ja sinulla on suoritettu LKV-tutkinto. Työkaverisi arvostavat alan kokemustasi sekä tsemppaustasi. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä ja haluat olla edesauttamassa toimialamme digitalisoinnissa.

Tarjoamme motivoituneen ja eteenpäin haluavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkitsemismallin. Pankkiyhteistyömme Nordean kanssa on pääkaupunkiseudulla erityisen vahvaa ja se edistää sinua tavoitteittesi saavuttamisessa. Samaa voi sanoa uudesta Kodin Tarina –palvelustamme: jo lähes puolet pääkaupunkiseudun asiakkaistamme haluaa vaikuttaa kotinsa myyntiprosessiin tavalla, jota muut alan toimijat eivät heille tarjoa.

Sinun vahvassa hoidossasi SKV Kiinteistönvälityksen Espoon liiketoiminta tulee lujittamaan asemansa markkinoilla. Toimit Espoon toimiston myyntipäällikkönä ja Espoon kasvavan tiimin vetäjänä oman myyntityösi ohella. Tärkeä osa työstäsi on pankkiyhteistyön ylläpitäminen sekä kehittäminen. Toimipisteesi on Ison Omenan kauppakeskuksessa.
 
Tiedusteluihin vastaa Myyntijohtaja Satu Hynninen 040-7737362. Hae tehtävää 30.11.2017 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?63258516. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.