Espoo

 

Suomenlahden rannalla sijaitseva Espoo on väkiluvultaan Suomen toiseksi suurin kaupunki. Kaksikielisessä kaupungissa on suurien yritystensä ja teollisuusalueidensa lisäksi paljon järviä, luontoa ja maaseutumaisia alueita. Espoo kuuluu Helsingin metropolialueeseen ja kaupungista kulkee useat bussilinjat ja junayhteydet Helsinkiin. Myös metroyhteys Matinkylään asti on tarkoitus valmistua vuonna 2017.

Kaupungissa pidetään suosittuja tapahtumia vuosittain kuten April Jazz, elokuvafestivaali Espoo Ciné, Kivenlahti Rock ja Ropecon. Espoo tunnetaan myös neljästä Aalto-yliopiston korkeakoulusta, jotka sijaitsevat Otaniemen kampusalueella.

Espoossa voi asua monipuolisesti ja lähellä luontoa. Espoon asuntokannasta yli puolet on omistusasuntoja ja kolmasosa on vuokra-asuntoja. Espoo jakautuu seitsemään hallinnolliseen suuralueeseen ja kaupunginosiin, joita on 56.

Löydät kaikki tarjolla olevat kodit tämän tietosivun alareunasta, myytävät asunnot Espoo -osiosta.

                                                                                                                                

Liiku ihanassa luonnossa

Espoossa on rajattomasti ulkoilumahdollisuuksia niin kesällä kuin talvellakin. Lukuisia puistoja, kenttiä ja maastoja on käytettävissä harrastuksia varten. Luontoa on suureksi kaupungiksi yllättävän paljon. Kaupungista löytyy erämetsiä, kymmeniä järviä, rannikkoa, saaristoa, kallioita ja soita. Nähtävää on siis paljon retkeilijöille.

Yksi tunnetuimmista ulkoilualueista on ehkäpä massiivinen Nuuksion kansallispuisto, joka sisältää monia retkeilyreittejä, tulentekopaikkoja ja telttailualueita. Puiston alueella voi kokeilla muitakin aktiviteetteja kuten melontaa.

Muita Espoon helmiä ovat esimerkiksi Seikkailupuisto Huippu ja Leppävaaran Angry Birds-leikkipuisto.

Näihin ja moniin muihin aktiviteetteihin voit tutustua kaupungin omalla matkailusivustolla.

 

Asuminen ja myytävät tontit Espoossa

Espoossa on viisi kaupunkikeskusta: Leppävaara, Tapiola, Matinkylä-Olari, Espoonlahti ja Espoon keskus. Näillä alueilla on paljon palveluita esimerkiksi kulttuuriin, koulutukseen ja harrastuksiin liittyen. Espoo kasvaa ja kehittyy koko ajan ja uusia asuntoja ja asumisalueita syntyy jatkuvasti. Espoo on myös ihanteellista aluetta talonrakentajille, sillä luonto on lähellä ja kaupunki on tilava. Katso myytävät tontit Espoon alueella tästä.

 

Myytävät asunnot Espoo -> Katso tästä kaikki avoimet kohteet