Forssa

 

Forssa on teollisuuskaupunki Lounais-Suomessa, Kanta-Hämeen maakunnassa ja sen naapurikuntia ovat Jokioinen, Tammela, Humppila ja Urjala.

Ennen Forssa tunnettiin tekstiili- ja rakennusteollisuudesta, mutta nykyään elintarviketeollisuus on merkittävin työllistäjä kaupungissa. Forssasta tuli kaupunki 1964 ja niihin aikoihin valmistuneet valtatiet Helsinkiin, Poriin ja Turkuun edistivät kaupungin kehitystä. Forssa on kätevällä etäisyydellä suurimmista kaupungeista, Helsinkiin on 110, Tampereelle 87 ja Turkuun 88 kilometriä.

Forssa on seutukunnan kauppa- ja palvelukeskus ja tapahtumat houkuttelevat vierailijoita muistakin kaupungeista.

Löydät kaikki tarjolla olevat kodit tämän tietosivun alareunasta, myytävät asunnot Forssa -osiosta.

Paljon hauskoja aktiviteetteja

Forssan alueella on mahdollisuus moniin erilaisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin. Vesipedot voivat pulahtaa Viihdeuimala Vesihelmen aaltoihin. Vesihelmi on koko perheen jännittävä vesiliikuntakeskus, jossa riittää puuhaa kaikenikäisille. Keskuksessa on altaiden ja liukumäkien lisäksi kuntosaleja, solariumeja, saunat ja hieronta- sekä kauneuspalveluita.

Forssan kehräämöalueella taas voi tutustua kaupungin ja seudun historiaan ja perinteisiin. Erilaiset museo- ja taidenäyttelytilat ympäröivät aluetta, joka on tehty vanhan tekstiilitehtaan tiloihin. Alueella sijaitseva Forssan museo on saanut paljon tunnustusta ja oli ehdolla vuoden 2015 Eurooppalaiseksi museoksi. Kehräämöalueella järjestetään myös paljon tapahtumia,

Muihin Forssan tapahtumiin lukeutuvat muun muassa vuosittain järjestettävät Forssan Holjat-kaupunkifestivaali, TyykiBlues, Pick Nick -harrasteautotapahtuma, Maratontapahtuma Forssan Suvi-ilta, kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit ja monet muut pienemmät tapahtumat.

Kulttuuritarjonta on myös vilkasta ja monimuotoista. Kaupungissa sijaitsevan Wahren-keskuksen monipuolisesta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.

Näihin ja moniin muihin aktiviteetteihin voit tutustua kaupungin omalla matkailusivustolla.

 

Asuinalueet Forssa

Forssa on jaettu kolmeen suuralueeseen: Keskustaajamaan, Parkkiaroon ja Entiseen Koijärveen. Keskustaajaman alueen kaupunginosiin kuuluvat esimerkiksi Haudankorva, Kuhala, Kivimäki, Paavola, Vieremä ja Ojalanmmäki.

 

Myytävät tontit Forssa

Unelmoitko oman talon rakentamisesta luonnon helmaan ja järvimaisemiin, mutta kuitenkin hyvien palveluiden äärelle? Forssassa yhdistyy historia ja nykyaika. Forssassa on runsaasti omakotirakentamiseen tarkoitettuja tontteja. Katso vapaana olevat tontit Forssan alueella täältä.

Myytävät asunnot Forssa-> Katso tästä kaikki avoimet kohteet