Hanko

 

Meri, aavat maisemat ja valon määrä ovat vahvasti läsnä Hangossa – rauhallisessa pikkukaupungissa, jonka luonto on vertaansa vailla. Kolmelta suunnalta meren ympäröimä kaupunki herää kesäisin henkiin ranta- ja veneturisteille järjestettävien tapahtumien, kuten esimerkiksi heinäkuisen Hangon regatan, ansiosta.

Hangon pitkät hiekkarannat sijaitsevat lounaisella Uudellamaalla, noin 130 km päässä Helsingistä ja 145 km päässä Turusta. Lähin kaupunki on Raasepori. Tuon 35 kilometrin pituisen välimatkan varrella sijaitsevat Hangon pienemmät kylät, joita ovat Lappohja (Lappvik), Santala (Sandö) ja Öby.

Löydät kaikki tarjolla olevat kodit tämän tietosivun alareunasta, myytävät asunnot Hanko -osiosta.

 

Merellinen helmi ja upea luontokohde

Uudellamaalla Suomenlahden rannikolla sijaitsevasta Hangosta löytyy maamme eteläisin kärki ja kaunis Tulliniemen luontopolku, missä Saaristomeren ja Suomenlahden tyrskyt kohtaavat. Täällä lähes jokainen tie vie merenrantaan, jota löytyy kaupungista yli 30 kilometrin verran.

Hanko on ulkoilmaihmisen unelmakohde: täällä järjestetään useita opastettuja luontoretkiä ja hyljesafareita. Näihin ja moniin muihin aktiviteetteihin voit tutustua kaupungin omalla matkailusivustolla.

Hangon asuinalueet

Muita viihtyisiä asuinpaikkoja lähistöllä ovat Henriksberg, Koverhar, Krogars, Tvärminne ja Täktom. Kaupunginosiin sen sijaan lukeutuvat Hangon keskusta (Hangö centrum), Hangonkylä (Hangöby) ja Hanko Pohjoinen (Hangö Norra).

Kaksikielisessä Hangossa asutaan pientaloissa, sillä 63 % asunnoista sijaitsee omakoti- ja rivitaloissa, omistusasuntoja sen sijaan on 66 %. (Lähde: hanko.fi)

Myytävät tontit ja loma-asunnot Hanko

Unelmakodin rakennusta suunnitteleville Hanko on ihanteellinen paikka, sillä kukapa ei haluaisi asua tässä kauniissa saaristokaupungissa. Katso kaikki vapaat tontit Hangon alueella tästä.

Hanko on parhaimmillaan kesällä ja lomat on ihana viettää merellisissä tunnelmissa. Katso Hangon loma-asunnot tästä.

Myytävät asunnont Hanko -> Katso tästä kaikki avoimet kohteet