Lahti

 

Lahdessa yhdistyvät monipuoliset palvelut, rauhallinen maaseutu sekä Vesijärven tunnelmalliset rantamaisemat. Pääkaupunkiseudulla työskentelevälle seutu on myös ideaalinen nopeiden junayhteyksien ansiosta. Uusi kehärata tulee edistämään matkustusta myös Helsinki-Vantaan lentokentälle. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyivät 1. tammikuuta 2016 uudeksi Lahden kaupungiksi. 

Lähistöllä on muita luonnonläheisiä asuinalueita kuten Asikkala, Hollola, Orimattila, Kärkölä ja Padasjoki. Jalkaranta, Ruoriniemi ja Ankkuri ovat Lahden tunnelmallisia rantakaupunginosia.

Löydät kaikki tarjolla olevat kodit tämän tietosivun alareunasta, myytävät asunnot Lahti -osiosta.

 

Vapaa-ajan laatua

Lahdessa ei käy aika pitkäksi:

Lahden seudulla on ylivoimaiset mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen, harrastuksen ja työn yhdistämiseen ja laadukkaaseen leppoisteluun.

Voit asua esimerkiksi lähellä Hollolan Messilän harrastusmahdollisuuksia, Nastolan Pajulahden liikuntapalveluita, Salpausselän ulkoilumaastoja tai golfkenttien läheisyydessä.

Lukuisien talviurheilumahdollisuuksien lisäksi Lahdessa on erittäin laaja kulttuuri- ja musiikkitapahtumien tarjonta. Voit siis valita mielesi mukaan ja viettää parasta laatuaikaa. Yksi perinteisimmistä tapahtumista Lahdessa on Salpausselän Kisat, joka on yksi vuoden kohokohdista.

 

Myytävät asunnot Lahti ­- väljästi lähellä luontoa

Vuoden 2016 alusta Lahden ja Nastolan kunnat yhdistyivät ja muodostavat nyt Lahden kaupungin.

Noin 120 000 asukkaan Lahti tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet asumiseen. Lahdessa voi asua väljästi ja aina lähellä luontoa. Vaihtoehtoja löytyy city-asumisesta omakotialueisiin ja puutarhakaupunkimaisista asuinalueista idyllisiin kyliin.

Lahden alue on myös ihanteellista talonrakentajille. Voit rakentaa omakotitalon oikeaan hevoskylään Orimattilaan tai Kärkölään. Ranta-asujalle laadukas vapaa-aika alkaa kotiovelta. Katso Lahden myytävät tontit tästä.

Näihin ja moniin muihin aktiviteetteihin voit tutustua kaupungin omalla matkailusivustolla.

Myytävät asunnot Lahti -> Katso tästä kaikki avoimet kohteet