Lappeenranta

 

Tervetuloa Etelä-Karjalaan! Lappeenranta sijaitsee Venäjän rajan ja Saimaan välissä ja sijainti antaakin kaupungille omaperäisiä elementtejä kulttuuriin. Kaupungin teknisellä yliopistolla on ollut erittäin positiivinen vaikutus kaupungin työllisyyteen, kasvuun ja osaamiseen. Kuopiossa on myös useita muita oppilaitoksia.

Hyvät kulkuyhteydet ja varsinkin nopeat junayhteydet joka puolelle edistävät kaupankäynnin ja hyvinvointipalveluiden kehitystä. Kaupalliset palvelut ovatkin kaupungissa erittäin monipuoliset. Myös Bio- ja metsäteollisuus on myös suuressa roolissa Lappeenrannassa.

Värikäs historia kahden kulttuurin rajakaupunkina näkyy nähtävyyksissä ympäri kaupunkia. Suosittu nähtävyys on Linnoitus, joka sisältää museoita, kahviloita, ravintoloita, putiikkeja ja tapahtumia. Muita tunnettuja nähtävyyksiä ovat mm. Hiekkalinna ja Satamatori.

Löydät kaikki tarjolla olevat kodit tämän tietosivun alareunasta, myytävät asunnot Lappeenranta -osiosta.

Seikkailuja Saimaalla

Suurin järvemme ja kansallisaarteemme, josta lappeenrantalaiset saavat nauttia joka päivä. Saimaa tuo ihanat maisemat paikkakunnalle ja antaa mahdollisuuksia seikkailuille. Ympäristön laadukkaat virkistysalueet houkuttelevat myös matkailijoita. Voit lähteä patikoimaan, pyöräilemään tai vaikkapa hiihtämään Saimaan maisemiin.

Lappeenrannassa on myös kolme golf-kenttää mistä valita Kahilanniemi (9 reikää), Golf Saimaa (18 reikää) ja Etelä-Saimaa Golf (18 reikää). Etelä-Saimaa Golfia pidetään yhtenä Suomen kauneimmista kentistä, sitä nimittäin ympäröivät upeat rantakalliot ja tietenkin Saimaa. Myllysaaren perhepuisto on myös yksi suosittu virkistys- ja vapaa-ajanviettoalue järven rannalla.

Näihin ja moniin muihin aktiviteetteihin voit tutustua kaupungin omalla matkailusivustolla.

Myytävät tontit ja loma-asunnot Lappeenranta

Haluaisitko rakentaa unelmakotisi luonnon helmaan, mutta kuitenkin hyvien palvelujen lähelle? Lappeenrannassa on lukuisia asumismahdollisuuksia. Katso vapaat tontit Lappeenrannan alueelta tästä.

Ihanaan järvimaisemaan ja rauhaan luonnon ääreen on ihana välillä paeta. Jos unelmoit omasta loma-asunnosta Saimaan maisemissa, katso vapaat loma-asunnot tästä.

 

Myytävät asunnot Lappeenranta -> Katso tästä kaikki avoimet kohteet