Myytävät asunnot Seinäjoki

 

Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevalla Seinäjoella asuu 61 971 asukasta ja se on yksi nopeimmin kasvavista maakuntakeskuksista. Seinäjoki on tunnettu urheilukaupunki, eri lajien joukkueet ovat saavuttaneet monia mestaruuksia vuosien saatossa.  

Muita kaupungin harvinaisuuksia on esimerkiksi Alvar Aallon arkkitehtuuri, joka hallitsee kaupunkikuvaa. Yksi merkittävimpiä kokonaisuuksia on esimerkiksi hallinto- ja kulttuurikeskus: Aalto-keskus. Alueen historiaan voit myös tutustua Törnävänsaaren museoalueella.

Seinäjoen naapuri­kunnat ovat Kauhava, Lapua, Kuortane ja Alavus, Virrat ja Kihniö, Ilmajoki ja Kurikka ja Isokyrö. Rautatieasema ja linja-autoasema toimivat yhdistettynä matkakeskuksena. Seinäjoelta Helsinkiin pääsee junalla alle kolmessa tunnissa.

Löydät kaikki tarjolla olevat kodit tämän tietosivun alareunasta, myytävät asunnot Seinäjoki-osiosta.

 

Paljon puuhaa Seinäjoella

Seinäjoella on paljon nähtävää ja koettavaa ja monet luonnon joilla, järvillä ja poluilla on paljon historiaa takanaan. Lakeusmaisema on yksi kuuluisimmista eteläpohjalaisista nähtävyyksistä ja luonnossa voi harrastaa monenlaisia aktiviteetteja kuten retkeilyä ja melontaa. Seinäjoella onkin Suomen pisin melottava luontojokipolku.

Kaupungissa on paljon myös kulttuuritoimintaa. Musiikkitapahtumista tunnetuin on varmastikin Provinssirock, mutta sen lisäksi kesäisin esimerkiksi Tangomarkkinat ja Vauhtiajot keräävät myös yleisöä runsaasti.

Näihin ja moniin muihin aktiviteetteihin voit tutustua kaupungin omalla matkailusivustolla.

 

Asuinalueet

Seinäjoki tarjoaa asukkailleen monia erilaisia asumismuotoja ja se yhdistää pikkukaupungin rauhallisuuden ja viihtyvyyden sekä suuren kaupungin palvelut. Voit asua keskustassa, kerros- ja pientaloalueilla, kylissä tai veden äärellä. Seinäjoen kaupunginosiin lukeutuvat muun muassa Pajuluoma, Kärki, Pohja, Kasperi ja Tanelinranta.

Seinäjoki on myös ihanteellinen kohde talonrakentajille, sillä kaupunki on tilava ja luonto on lähellä joka puolella. Katso vapaana olevat myytävät tontit Seinäjoen alueelta tästä.

Unelmoitko kenties oman loma-asunnon omistamisesta Etelä-Pohjanmaalla? Katso kaikki Seinäjoen myytävät loma-asunnot tästä.

 

Myytävät asunnot Seinäjoki-> Katso tästä kaikki avoimet kohteet