Vuokra-asunnot SKV Kiinteistönvälitys

SKV:n tarjonnasta löydät vuokrattavat asunnot ympäri Suomen niin sinkuille, pariskunnille kuin perheillekin. Voit selailla vapaita vuokra-asuntoja mm. koon, asuntotyypin, vuokran suuruuden tai sijainnin kuten kaupungin, kaupunginosan tai postinumeron mukaan. Suurimmista kaupungeista löydät useita eri vaihtoehtoja, mutta välitämme vuokra-asuntoja yhtälailla myös pienemmillä paikkakunnilla. 

Jos etsit äskettäin ilmestyneitä vuokra-asuntoja käytä ”Vain vuokra-asunnot, jotka on lisätty enintään <päivää> sitten” –valikkoa kirjoittamalla ruutuun numero. Kirjoittamalla esim. 7, pystyt etsimään pelkästään viikon sisällä julkaistuja vuokra-asuntoja. Itse hakutuloksissa karttanäkymämme auttaa sinua hahmottamaan vuokrattavien kohteiden sijaintia ja etäisyyksiä.


SKV Kiinteistönvälityksen palvelut

Mikäli haluaisit vuokrata tai myydä asuntosi kauttamme, ota yhteyttä lähimpään SKV:n toimistoon. Vuokrattaviin kohteisiin voit ottaa yhteyttä kohdesivulta joko sähköpostitse tai soittamalla suoraan välittäjälle. Asunnon myynnissä sinua auttaa ilmainen asunnon arviokäynti sekä hintatesti palvelumme, joiden avulla pysyt määrittämään asuntosi todellisen arvon. Kodin tarina palvelumme avulla voit myös kertoa lisää myymästäsi kohteesta. Se auttaa varsinkin omakotitalojen ja arvokkaiden kohteiden myynnissä.