Testaa asuntosi hinta-arvio Hintatesti™ -palvelulla!

SKV Kiinteistönvälityksen hintatestillä saat asunnollesi hinta-arvion ja keskimääräisen myyntiajan muutamassa minuutissa. Hintalaskurin arvio perustuu kiinteistönvälittäjien käyttämiin tilastoihin toteutuneista asuntokaupoista.

Asunnon hinta muodostuu useista tekijöistä. Alueen lisäksi hinnan muodostumiseen vaikuttavat esimerkiksi asuntokohtainen kunto, taloyhtiö ja asunnon varustelu. Tarkan hinta-arvion asunnosta saat vain alueesi tuntevalta välittäjältä. Asiantuntevat kiinteistönvälittäjämme ovat apunasi kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä kysymyksissäsi. Huomaathan, että arviokäyntimme ovat maksuttomia eivätkä sido sinua mihinkään.

 

SKV Kiinteistönvälityksen Hintatesti™ -palvelun hinta-arvio tehdään kiinteistönvälittäjien yhteisesti käyttämästä Hintaseurantapalvelusta saatavan tiedon pohjalta. Hintaseurantapalvelun tietokannasta löytyy muun muassa asuntojen toteutuneet myyntihinnat sekä myyntiajat. Hintatestin antamat tulokset ovat keskiarvoja ja ne sisältävät kaikki alueen asuntokaupat. Vain alueesi tunteva ja ammattitaitoinen välittäjä voi antaa asunnollesi paikkansapitävän hinta-arvion, jolla onnistutte yhdessä asuntokaupoilla. Kutsu välittäjämme arviokäynnille ja saat perustellun hinta-arvion asunnollesi >