Irja Kuopiosta

SKV Blogi

Hei vaan! Toimin tällä hetkellä myyntijohtajana SKV Kuopion toimistolla tehokasta, koulutettua ja tuloshakuista toimistoa johtaen. Aiemmassa elämässä tein pitkän 15 vuoden työuran Finnairilla, jona aikana elämän- ja työkokemuksia kertyi runsaasti ja useammasta maasta. Viimeisimpänä toimin aluejohtajana asemapaikkana Milano, josta johdin Finnairin maapalvelutoimintoja Italiassa, Sveitsissä ja Unkarissa.

Olen aina pääsääntöisesti nauttinut siitä työstä, jota kulloinkin teen. Nykyinen toimi – kuten aiemmatkin – on enemmän elämäntapa kuin työpaikka. Haluan toimia aina asiakkaan parhaaksi ja pyrin ottamaan jokaisen toiveen huomioon, aina lakia ja hyvää välitystapaa noudattaen. Näin toimimalla saan asiakkaat palaamaan palveltavakseni aina uudelleen ja uudelleen.

Olen kahden aikuistuvan nuoren äiti eli perheemme lähestyy itsekin vaihetta, jossa taas kohta on aika pohtia kodinvaihtoa. Pyrin aina asettumaan asiakkaan tilanteeseen koko kauppaketjussa, jossa meille ammattilaisille itsestään selvät asiat voivat olla kerran elämässä vastassa asiakkaallemme. Nöyrällä asenteella ja asiakkaita kunnioittaen pääsee mielestäni pitkälle.

Mikä mahtaa olla sinulle tärkeintä kodinvaihdossa? Omasta mielestäni on ensinnäkin synnyttävä luottamus asiakkaan ja välittäjän välille. Se on kaiken perusta. Kauppaketju toimeksiannon tekemisestä tarjouksen kautta kaupantekoon ja loppukauppaan saattaa venyä pitkäksikin eli vaatii kärsivällisyyttä molemmilta puolilta. Ammattilainen ohjaa asiakkaan aina oikeaa ja järkevää ratkaisua kohti, aina asiakastaan kuunnellen.

Monta yritystä kiertäneenä SKV Kiinteistönvälityksen arvot kohtaavat allekirjoittaneen kanssa – ahkeruus, ammattitaito, lämminhenkinen asiakaspalvelu sekä ehdoton vastuullisuus kuvaavat myös itseäni. 

Irja Luomi