Johdon esittely

Anu-Elina Hintsa (s. -78), KTM, VTM, LKV, Liiketoimintajohtaja

Vastaan SKV Kiinteistönvälityksen toiminnasta valtakunnallisesti. Olen toiminut työurallani pitkään kuluttajaliiketoiminnan parissa niin liikkeenjohdon konsultoinnissa kuin isojen kansainvälisten yritysten johtotehtävissä. Uskon, että menestyksen rakentaminen vaatii lujaa ammattitaitoa sekä asiakkaiden ensiluokkaista palvelua. Näiden kehittämiseen satsaamme myös SKV:n asiantuntijoiden kanssa. Vapaa-aikaa vietän mieluusti purjehtien, lenkkeillen ja joogaten.

GSM: 050 482 3807
Sähköposti: anu-elina.hintsa (at) realia.fi


Eija Miehola (S. -71), LKV, Aluejohtaja pääkaupunkiseutu

Vastaan pääkaupunkiseudun liiketoiminnasta. Kodit ja niiden tarinat ovat olleet kiinnostukseni kohteita jo 30 vuoden ajan, jonka olen työskennellyt kiinteistönvälityksen parissa. SKV Kiinteistönvälityksen ainutlaatuinen Kodin TarinaTM -palvelu avaa asunnon myyjille mahdollisuuden kertoa oma kodin tarina uusille ostajille. On ilo työskennellä kiinteistönvälitysalan huippujen kanssa ja samalla kouluttaa uusia osaajia alalle. Vapaa-aikana minut tavoittaa joko maalta, mereltä tai jäähallista.

GSM: 0500 443 229
Sähköposti: eija.miehola (at) realia.fi


Pirkko Paatelo, LKV, JET, Everything DiSC® valtuutettu valmentaja, Aluejohtaja Lounais-Suomi

Vastaan Lounais-Suomen liiketoiminnasta. SKV:n loistavien ja osaavien ammattilaisten kanssa on upeaa työskennellä. Koko joukkueemme pystyykin tarjoamaan Sinulle maamme parasta asuntokaupan asiantuntemusta. Yli 30 vuotta ”kentällä” on antanut minulle vahvan markkinoiden tuntemuksen, tuhatlukuiset solmitut sopimukset puolestaan tarkan silmän ja arviointikyvyn. Tärkein tehtävämme on onnistua asiakkaamme palvelemisessa. Olen aktiivinen ja intohimoinen työssäni. Vapaa-ajalla minut voi löytää pelaamassa golfia tai kuntosalilta.

GSM: 0400 523 500
Sähköposti: pirkko.paatelo (at) realia.fi


Marko Vierto (s. -69),  yo-merkonomi, JET, LKV, Aluejohtaja muu Suomi

Vastaan muun Suomen liiketoiminnasta. Olen pitkän linjan kiinteistönvälityksen ammattilainen.  On ilo tehdä töitä alan ammattilaisten kanssa ahkeruudella ja hyvällä fiiliksellä. Vapaa-aikaa vietän liikunnallisten harrastusten parissa ja ystävien kanssa.
 

GSM: 040 578 9003
Sähköposti: marko.vierto (at) realia.fi


Hanna Saurén (S. -77), KTM, VTM, Group Business Controller

Vastaan SKV:n taloudesta. Olen työskennellyt aikaisemmin talouden tehtävissä ravintola- ja vähittäiskaupan brändien parissa useiden vuosien ajan. On ilo tehdä töitä kiinteistövälityksen ammattilaisten kanssa tuottaen lisäarvoa asiakkaille. Vapaa-aikaa vietän matkustellen, ystäviä tavaten ja ulkoillen kahden kääpiösnautserimme kanssa.

GSM: 040 652 5755
Sähköposti: hanna.sauren (at) realia.fi


Anu Hapulahti (s. -83), KTM, LKV, HR Business Partner

Vastaan SKV:n henkilöstöhallinnosta. Olen työskennellyt aiemmin eri toimialoilla monipuolisissa HR-tehtävissä. Tavoitteenani on osaltani varmistaa, että SKV:llä työskentelevät alan osaavimmat, ammattitaitoisimmat sekä tyytyväisimmät välittäjät. Vapaa-aikaa vietän lenkkeillen, kuntosalilla käyden sekä ystäviä tavaten.

GSM: 040 634 1372
Sähköposti: anu.hapulahti (at) realia.fi


Marjut Määttä (s. -77), BBA, Dip DigM, Markkinointipäällikkö

Vastaan SKV:n markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta. Markkinoinnin työkokemusta minulle on kertynyt jo lähes 20-vuoden ajalta mm. median ja verkkokauppaliiketoiminnan parista. Kiinteistönvälitys on minulle uusi aluevaltaus, mutta sitäkin mielenkiintoisempi johtuen omasta intohimosta asumiseen, kodin sisustamiseen ja jokaisen suomalaisen suurimpaan investointiin. Koti on minulle sydämen asia ja uskon, että niin monelle muullekin. Vapaa-aikaani vietän lenkkipolulla tai tanssitunneilla, sekä poikani jääkiekkoharrastuksen parissa.

GSM: 050 310 3007
Sähköposti: marjut.maatta (at) realia.fi