Anu Makkonen

Anu Makkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Etsitkö työtä pelkäämätöntä ja päämäärätietoista kiinteistönvälittäjää?

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja exceliä innokkaasti hyödyntävä tradenomi, jolle asiakaspalvelu on tuttua jo lähes 20 vuoden ajan.  Nämä faktat kuvastavat hyvin niitä asioita jotka ovat minulle tärkeitä: lain ja hyvän välitystavan mukaan toimiminen, järjestelmällisyys, tuloshakuisuus sekä asiakaslähtöisyys.

Tämän työn suola ja sokeri ovat myyntitilanteen loppuun saattaminen sekä tyytyväiset asiakkaat. Mikä voisikaan ketään meistä enempää ilahduttaa kuin onnistuminen?

Vapaa-aikani, jos sellaista on, vietän perheeni ja ystävieni kanssa kotona Turussa, mökillä Nauvossa, kesät purjehtien saaristossa tai sukuloimassa lapissa, vuodenajasta riippumatta.

040 723 4134

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti