Asko Vapola

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Onnistuneen asuntokaupan takana on ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä.

Mitä se tarkoittaa?

Se tarkoittaa kotisi myynnin suunnittelua parhaalla mahdollisella tavalla; oikean myyntihinnan arviointia, perehtymistä juuri sinun kotisi ominaisuuksiin ja yksityiskohtiin sekä myyntistrategian luomista sinun toiveidesi mukaisesti.

Se tarkoittaa kotinsa myyjän kuulemista, jokaisella kodilla on oma tarinansa, joka ansaitsee tulla kuulluksi.

Tietenkin se tarkoittaa myös kaikkien myyntiin liittyvien yksityiskohtien selvittämistä, ammattimaisen valokuvauksen järjestämistä ja myynti-ilmoitusten toimittamista niihin myyntikanaviin, joissa asiakkaat liikkuvat.

Samoin se tarkoittaa kotisi esittelemistä kiinnostuneille silloin, kun se on ajankohtaista. Hyvä kiinteistönvälittäjä on valmiina palvelemaan aina, kun siihen on tarvetta.

Uuden kodin ostajan kannalta se tarkoittaa kaiken tarpeellisen tiedon asiantuntevaa ja rehellistä välittämistä ja vastausten selvittämistä kaikkiin esille tuleviin kysymyksiin.

Se tarkoittaa myös uuden kodin löydyttyä tarjousneuvotteluiden käymistä tasapuolisesti, samoin kaupantekoon liittyvien asioiden valmistelua ja hoitamista kaikkine mahdollisine koukeroineen.

Ylivoimaisesti tärkeimpänä, se tarkoittaa kaikkien kodinvaihtoon liittyvien asioiden järjestämistä niin, että kaikki osapuolet tietävät tehneensä oikean päätöksen.

Se tarkoittaa asioiden hoitamista alusta loppuun niin kuin niiden kuuluukin hoitua.

Oma koti on meille jokaiselle äärimmäisen henkilökohtainen asia.  Kun kotia vaihdetaan, ollaan aina tekemisissä isojen asioiden kanssa. Kodin ostaminen ja myyminen ovat elämän isoimpia taloudellisia päätöksiä. Kodinvaihtoon liittyy vahvoja tunteita, iloa, ihastumista, rakastumista ja uuden alun riemua, samoin myös luopumisen tuskaa, epävarmuutta ja pahimmillaan jopa pelkoa.

Siksi ei ole samantekevää, kehen luotat ja kuka hoitaa sinun asiasi.

Lupaan olla luottamuksesi arvoinen. Ota rohkeasti yhteyttä.

010 228 4418

040 544 8908

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti