Eeva-Liisa Martikainen

Eeva-Liisa Martikainen

Myyntineuvottelija

Myynti- ja asiakaspalvelutyö ovat aina olleet sydäntäni lähellä ja nyt minulla onkin ilo ja kunnia aloittaa työt SKV:n upeassa tiimissä. On hienoa päästä asiantuntevan tiimin kanssa auttamaan asiakkaita heidän elämänsä suurimmassa päätöksessään. Parhaillaan olen viimeistelemässä kiinteistönvälitysalan opintojani ja tarkoituksenani on suorittaa niiden päätyttyä Lkv-tutkinto.


Aiemmat työtehtäväni puutarha-alalla ja myymälänhoitajana ovat opettaneet minut toimimaan aina rehellisesti ja aidosti sekä kuunnellen asiakkaiden tarpeita. Iloinen ja lämmin ote työhön ovat vahvuuksiani.


Vapaa-aikaani vietän perheeni ja koiriemme parissa. Silloin tällöin minut ja tyttäreni Sannan on voinut nähdä koiranäyttelyissä, joissa olen ollut joko toimitsijana tai vaan kehän reunalla jännittämässä. Myöskin   puutarhassamme työskentely ja siellä erityisesti luomuviljely ovat sydäntäni lähellä. Syksyisin mieheni kanssa suuntaamme usein liikkumaan luontoon marjastamisen merkeissä.


Oletpa ostamassa, myymässä tai mieltäsi mahdollisesti askarruttaa jokin muu asuntoasioihin liittyvä kysymys, älä epäröi ottaa yhteyttä. Etsitään yhdessä ratkaisua asiaan.

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti