Hanni Sikanen

Hanni Sikanen

Myyntineuvottelija

Olen tehnyt töitä myynnin ja asiakaspalvelun parissa jo 10 vuotta. Olen kasvanut yrittäjäperheessä ja voi sanoa, että myyntihenkisyys on minulla verissä! Olen iloinen, että saan kuulua SKV:n upeaan tiimiin, ja pääsen toteuttamaan itseäni savolaisella rempseällä, periksi antamattomalla asenteellani.

Teen työni tunnollisesti, enkä pelkää haastaviakaan tilanteita. Pyrin siihen, että asiakas saisi aina parasta mahdollista palvelua. Asiakaslupaukseni onkin välittäminen rehellisyydellä, läsnäololla sekä ammattitaidolla. Ihmisten auttaminen on minulle sydämenasia, ja teen parhaani, että löydämme mahdollisimman mieluisan ratkaisun juuri sinulle!

Odotan innokkaana yhteydenottoasi. Soita minulle vaikka heti, niin tehdään yhdessä unelmista totta!

040 638 7001

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti