Heini Isotalo

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Valitessasi minut kotisi välittäjäksi, saat luotettavan, omistautuneen ja määrätietoisen välittäjän, jolle asunnot, sisustaminen ja arkkitehtuuri ovat intohimo. Asiakastyytyväisyys on minulle ensisijaisen tärkeää, ja haluan luoda asiakkaaseeni vankan luottamussiteen. Työt hoidetaan ripeästi ja määrätietoisesti, mutta ennen kaikkea iloisin mielin!

Työskentelyssäni välittyy reipas ja iloinen luonteeni, ja asiakkaideni mukaan olen hyvin helposti lähestyttävä ihminen. Vilpitön kiinnostus alaa kohtaan, erilaiset toimeksiannot sekä halu kehittyä motivoivat ja vievät minua eteenpäin välittäjänä.

Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä, ja olen toiminut myös yrittäjänä. Pitkäjänteisyys ja ratkaisukeskeisyys auttavat tekemään kaupat, jotka miellyttävät molempia osapuolia!

Perhe, ystävät ja liikunta ovat minulle tärkeitä ja tuovat tasapainoa arkeeni.

Otathan yhteyttä, niin tehdään elämäsi parhaat asuntokaupat!

010 228 4421

040 485 6932

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti