Heli Jokiniemi

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Vuodesta 2011 alkaen olen tälle alalle panokseni antanut. Vuonna 2012 osallistuin LKV -kokeeseen ja sain sen hyväksytysti läpi, ensimmäisellä yrittämällä. Näiden vuosien jälkeen olen edelleen tyytyväinen valinnastani ja teenkin tätä työtä intohimolla. Yksinkertaisesti tämä on elämäntapa.

Touhuilen ja puuhastelen mielelläni erilaisia asioita. Autan ja neuvon asiakkaitani, elän heidän kanssaan tässä asuntoasioiden matkassa. Reiluus, rehellisyys ja luotettavuus ovat minulle tärkeitä asioita niin työssä kuin kotioloissakin. Tahdon asioiden sujuvan oikealla tavalla, oikeudenmukaisesti. Olen alan rautainen ammattilainen, enkä pelkää haasteita. Uskallan ja haluan tarttua uusiin ja erilaisiin haasteisiin.

Tyytyväinen asiakas on tavoitteeni ja he ovatkin käyntikorttini. Se, että vanhat asiakkaani palaavat luokseni ja varsinkin kun he vielä suosittelevat minua eteenpäin on sitä kaikkein arvokkainta palautetta minulle!

Mikäli sinä haluat luotettavan kumppanin tekemään yhteistyötä kanssasi, ota yhteyttä!

Toteutetaan unelmat yhdessä!

010 228 4406

0400 142 565

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti