Irene Matikainen

Irene Matikainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen Irene Matikainen, ja Joensuuhun tulin paluumuuttajana vuonna 2001 ja SKV:lle vuonna 2002. Työkokemukseni olen hankkinut yrittäjänä Helsingissä, missä pidin vihanneskauppaa lähes 20 vuotta. Sitten iski kaipuu Karjalan kunnaille. Helsingissä ehdin kouluttautua tennisuralla, ensin itse pelaajana A-luokassa, ja sitten koulutettuna valmentajana. Urheiluhenki on aina läsnä elämässäni, ja kiinteistönvälitykseen siitä on ollut etua usealla tavalla.

SKV on tarjonnut haasteita, jotka olen iloiten ottanut vastaan, ja työni palkittu kiitettävin arvosanoin, lukuisin kaupoin ja kuten yrittäjyydessä ja urheilussa, teen aina parhaani. Olen luotettava, ammattitaitoinen ja kovaan työhön tottunut.

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti