Jarkko Salovaara

Jarkko Salovaara

Myyntipäällikkö, isännöitsijä, LKV

Olen ahkera ja tunnollinen. Olen toiminut rahoitusalalla vuodesta 1985 alkaen ja kiinteistönvälittäjänä SKV:ssä vuodesta 2000 lähtien. Olen syntynyt Ilmajoella ja asunut melkein koko ikäni paikkakunnalla, joten tunnen oman markkina-alueeni ja ihmiset hyvin. Palvelen Teitä kaikkia mielelläni ja hoidan osakkeiden ja kiinteistöjen myynnin sekä vuokraukset ja arvioinnit viidentoista vuoden vankalla kokemuksella. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Olen aktiivinen myös harrastusten parissa. Kuulun Koskenkorvan Urheilijoiden pesäpallojaostoon ja lisäksi toimin poikani joukkueen taustavoimissa ja olemme voittaneet kaksi SM-kultaa. Lisäksi pelaan tennistä ja lumitalvina harrastan myös mielelläni hiihtoa.

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti