Jarmo Berg

Jarmo Berg

Arviointipäällikkö, LKV, AKA auktorisoitu kiinteistöarvioija

Olen työskennellyt alalla nyt 30 vuotta ja koko ajan SKV:n Äänekosken toimistossa, joten paikallistuntemus on erittäin hyvä. Työni käsittää normaalin kiinteistönvälitystoiminnan lisäksi kaikki erilaiset kirjalliset arviolausunnot, myös liike-teolliset kohteet. Arvioita tarvitaan pankkien vakuusarvon määritystä varten ja myös osituksia, perinnönjakoja ja kauppoja sekä verotusta varten.
Olen suorittanut vuonna 2000 näyttökokeen Teknisellä korkeakoululla ja saanut oikeuden käyttää auktorisoidun kiinteistöarvioijan nimikettä AKA yleisauktorisoinnin osa-alueella. Arvioita laadin laajalla alueella koko Suomessa, etenkin Keski-Suomessa sekä Pojanmaalla.


Itse asun vaimon ja Tassu-kissan kanssa omakotitalossa Äänekosken Laajalahdessa ja kesät menevät kesämökillä Saarijärvellä. Molemmat lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa. Lapsenlapsia on yksi.


Työni on ollut menestyksellistä: olen ollut mm. viimeiset viisi vuotta koko ajan SKV:n 10 parhaan myyjän listalla ja viime vuonna (2018) olin koko yhtiön paras myyjä. Uskon edelleenkin, että tekemisen laatu syntyy pitkästä kokemuksesta, hyvästä ja säännöllisestä koulutuksesta sekä osaamisesta. Vahvuuksiani ovat pitkä kokemus ja luja ammattitaito sekä rauhallisuus.
Tervetuloa asiakkaakseni.

0400 642 136

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti