Jasmine Malinen

Jasmine Malinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

On ilo olla osa SKV:n mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä, sekä auttaa päivittäin asiakkaita heidän tärkeimmässä päätöksessään! Kodit, kauniit sisustuselementit ja sisustaminen ovat lähellä sydäntäni. Minulle asiakas on aina ykkönen. Meidän Kodin Tarinamme mahdollistaa myös Sinun osallistumisesi kanssani asuntosi myyntiin, sillä jokainen meistä tuntee oman kotinsa ja alueensa parhaiten.

10-vuotinen SM-tason kilpaurheilutausta on kasvattanut minut sisukkaaksi ja periksiantamattomaksi, mutta myös nöyräksi ja kuuliaiseksi. Parhaimpina puolinani ovatkin tarkka työnjälki, iloinen ja lämmin työote, mutta tarjousväännössä napakka neuvottelutaito, sekä nopeat myyntiajat. Tämän tuloksena saavutan asiakkaille ripeät ja vaivattomat kaupat, sekä lopputulokseen tyytyväiset kolme osapuolta; myyjä, ostaja ja välittäjä.

Myynti –ja asiakaspalvelutyötä olen tehnyt yli kymmenen vuotta. Olen myös toiminut vastuukouluttajana eri alan opiskelijoille, sekä opettanut uusia työntekijöitä alalle. Tämän vuoksi pidänkin tärkeänä jokaisen työntekijän hyvää ammattitaitoa työhön. Vapaahetket vietän perheen kanssa, liikun luonnossa tai salilla, myös käsityöt ja puutarhatyöt vievät mennessään.

Välittäjän työ vaatii paljon aikaa ja panostusta. Minulle tämä onkin elämäntapa, eikä vain työ. Vanhat tyytyväiset asiakkaat, jotka jatkavat asuntoasioissa kanssani aina uuden elämäntilanteen tullessa, ja heidän suosituksensa uusille tuleville asiakkailleni ovat minulle suurin KIITOS ja motivaatio tähän työhön.

Myymässä? Ostamassa? Tai mitä tahansa muuta kysyttävää asumiseen liittyen?

Ota reippaasti yhteyttä, soita tai nykäise hihasta, tyyli on vapaa. Lähdetään yhdessä etsimään uutta ja suunnittelemaan Sinun asuntosi näköinen myynti!

010 228 4468

040 676 2229

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti