Jenni Kontkanen

Jenni Kontkanen

Myyntineuvottelija

Minulle tärkeimpiä asioita tässä työssä ovat avoimuus ja ehdoton rehellisyys. Käytän työssäni nykyaikaisia menetelmiä, joista yksi on meillä SKV:llä oleva ainutlaatuinen Kodin Tarina -palvelu, jota hyödyntäen pääset itse ääneen kotisi parhaana asiantuntijana.

Olen kouluttautunut mm. sisustusalalle, joten minulta saat hyvät sisustusvinkit, olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoasi. Voidaan vaikkapa myyntistailata kotisi yhdessä! Valitessasi minut myyntineuvottelijaksesi saat aktiivisen, iloisen ja asiantuntevan kumppanin asuntoasioillesi.

Minuun voit ottaa yhteyttä perinteisesti puhelimitse tai sähköpostilla, mutta vastaan myös yhteydenottoihin sosiaalisessa mediassa ja Whatsapissa. Voit seurata arkeani ja myytäviä kohteita Instagramissa @skv_jennikontkanen ja Facebookissa Myyntineuvottelija Jenni Kontkanen.

Nähdään näytöillä ja kaupoilla!

-Jenni-

040 668 3927

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti