Johan Grönqvist

Johan Grönqvist

Kiinteistönvälittäjä, LKV

”Jo lähes 10 vuoden kokemuksella kiinteistönvälityksestä palvelen asiakkaitani rehellisesti ja ammattimaisesti. Olen tunnollinen ja haluankin, että kaupat tehdään mahdollisimman turvallisesti niin myyjän, kuin ostajankin osalta. 

Pääkallopaikkani on Raaseporissa mutta olen urani aikana myynyt monia koteja myös muualta Länsi-Uudeltamaalta kuten Inkoosta, Siuntiosta, Lohjalta ja jopa pääkaupunkiseudultakin. 

Asun parasta aikaa maaseudulla unelmieni talossa perheeni kanssa johon kuuluu todella ymmärtäväinen ja ihana vaimoni sekä kolme lasta. Rakennutimme itse talomme ns. pitkästä tavarasta, johon muutimme vuonna 2018, täten myös nykyajan rakennustekniikka on hyvin hallussa. 

Toivottavasti saan olla mukana auttamassa sinuakin unelmiesi kodin löytämisessä, joka kenties alkaa nykyisen kotisi myymisellä.”

040 738 9466

Ota yhteyttä

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti