Jukka Leskinen

Jukka Leskinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen välittänyt koteja ja loma-asuntoja vuodesta 1992 lähtien. Takana on siis kaksikymmentäkuusivuotta täyttä työtä, jotta myyntiin tulleet kohteet ja niiden ostajat ovat kohdanneet. Kiitos tästä kuuluu teille kaikille, joiden unelmia olen saanut olla toteuttamassa näiden vuosien aikana!

Välitän asuntoja ja loma-asuntoja sekä samalla teen arvioita ja lausuntoja Kuopiossa, Siilinjärvellä, Koillis-Savon alueella ja Tahkolla.

Tahko on aina lähellä sydäntäni. Laskin siellä ensimmäiset laskuni vuonna 1969 ja edelleen vietän vapaani alueella. Pystyn tarjoamaan sinulle loma-asuntokaupassa alueen ehdottomasti parhaan asiantuntemuksen!

Tilastojen mukaan suurin osa alueen loma-asuntokaupoista välittyy vuosittain SKV Kiinteistönvälitys Oy:n kautta. Kiitos kaikille asiakkailleni tästä luottamuksesta! Suuri merkitys onnistuneesta kaupasta alueella on se, että esittelen aina itse myytäviä kohteitani. Näin saan välitettyä aina viimeisimmän ja oikean tiedon välitettävästä kohteesta. Olen myös aina tavoitettavissa alueella!

0500 671 009

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti