Jussi Manninen

Jussi Manninen

Myyntipäällikkö, LKV

Edessäsi on varmasti yksi elämän tärkeimmistä ja suurimmasta päätöksistä, kun mietit oman kodin myyntiä, tai haaveissa on uuden kodin osto.

Mielestäni meidän Kodin Tarinamme tuo erinomaisen mahdollisuuden myös toimeksiantajalle osallistua oman kotinsa myyntiin kertomalla, miksi he ihastuivat juuri tähän kotiin. Samalla tavalla, kun luemme arvostelut hotellissa kävijöiltä, voimme nyt saada myös kodissa asuvan perheen mielipiteen omasta kodistaan ja sen parhaista puolista sekä ympäristön palveluista.

Saamani asiakaspalaute on ollut; täsmällinen, lupaukset ja aikataulut pitävä, asiakasta kuunteleva ja vaihtoehtoja esittävä, luottamusta herättävä.

Vapaa-aikani vietän mieluiten mökillä, kuntosalilla, rullaluistelemassa, raveissa ja hyvän ruuan ja seuran parissa.   

On ilo kuulua SKV:n aktiiviseen ja ammattitaitoiseen huippuporukkaan ja olla mukana päivittäin auttamassa asiakkaita elämäntilanteensa tärkeimmässä päätöksessä.

040 769 0576

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti