Kaija Pyöriäinen

Kaija Pyöriäinen

Myyntineuvottelija

Hei,

Minulla on vuosien kokemus pankkialalta asuntorahoituksesta. Nyt haluan konkreettisesti toimia ja auttaa löytämään Sinulle unelmien kodin. Kuuntelu ja asiakkaiden auttaminen on lähellä sydäntäni.

Monipuolinen urheilu  kuuluu harrastuksiini; mm. pyöräily, soutu, sauvakävely ja avantouinti. Olen myös intohimoinen kilpailija hiihdossa ja juoksussa. Muita harrastuksiani ovat marjastus, sisustus ja puutarhanhoito.

Näistä mukavista harrastuksista saan energiaa ja iloista mieltä. Kun uuden kodin etsintä tai vanhasta luopuminen on mielessä, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti