Kari Pitkänen

Myyntijohtaja, LKV

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Vihdin ja Karkkilan alueella vuodesta 1993 asti. Tähän ajanjaksoon on mahtunut useita asuntokaupan nousu- ja laskukausia, mutta eniten siihen on mahtunut iloa onnistuneista asuntokaupoista ja uuden kodin löytymisestä, jännitystä tarjousneuvottelun onnistumisesta ja joskus haikeuttakin, kun on luovuttu vanhasta muistojen täyttämästä kodista.


Vaikka olen toiminut pitkään palkittuna asuntokaupan ammattilaisena, niin tunnen vieläkin suurta mielenkiintoa ja intohimoa tätä työtä kohtaa.  Saan joka päivä tavata uusia ihmisiä ja olla mukana toteuttamassa yhtä heidän elämänsä suurimmista haaveista – uutta omaa kotia.  Paras palkintoni on tyytyväinen asiakas, joka palaa vuosienkin jälkeen luokseni, kun on aika jälleen tehdä uusista asuntohaaveista totta.    
 

010 228 3405

040 528 3878

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti