Kari Sormunen

Kari Sormunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Maratoonarin sitkeydellä ja sydämellä olen vuodesta 1995 alkaen SKV:ssä työskennelleenä päässyt maistamaan välittäjän arjen ja juhlan yhdessä Teidän monien, monien tyytyväisten ostaja- ja myyjäasiakkaideni kanssa. Siitä kiitoksena olen useana vuonna päässyt tavoitellun SKV:n 10-kerhon jäseneksi. Matka jatkuu edelleen, nyt karaoken ja hiihdon innoittamana. Antaumus tehdä ja sitoutua välittäjäntyöhön on vain syventynyt ja haluan jatkossakin olla mukana toteuttamassa asumiseen liittyviä unelmianne. Olen reilu, sinnikäs ja monipuolinen välittäjä. Soita ja sovi tapaaminen jo tänään.

0400 276 496

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti